Haberler

Konya Hafif Ticari Araç Ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralıKONYA'nın Seydişehir ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişide yaralandı.

Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

KONYA'nın Seydişehir ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişide yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Seydişehir- Konya karayolu 2'nci kilometresinde bulunan Karabulak Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre Seydişehir-Bozkır karayolu yol yapım çalışmasını yürüten firmaya ait Mustafa Aydın idaresindeki 42 BIZ 43 plakalı hafif ticari araç, 42 ZL 123 plakalı Müzeyyen Gülpınar idaresindeki otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Mustafa Aydın idaresindeki araç sulama kanalına uçtu. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan kurtarma çalışmaları sonrası otomobilde bulunan Selami Böge'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Mustafa Aydın ile araçta bulunan Mustafa Ateş (51) ve Zeki Sevgen (46) ise yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

(

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Aydın Seydişehir Konya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title