Haberler

Konya Genç Stk'ları Bir Araya Geldi

Konya Genç Sivil Toplum Kuruluşları başkanları ve yöneticileri istişare toplantısında bir araya geldi.

Konya Genç Sivil Toplum Kuruluşları başkanları ve yöneticileri istişare toplantısında bir araya geldi.

Genç MÜSİAD Konya Şubesi ev sahipliğinde toplantıya, Genç Mehir, İki Doğu İki Batı Derneği, TÜRSİAD, Ravza Vakfı, Ender Gençlik Derneği, EYAD, TOBB Konya Genç Girişimciler Kurulu, TUSKAD, Genç ASKON, Genç TÜMSİAD, Genç Memur-Sen, TÜGVA, MTTB Konya Şubesi'nin de bulunduğu Konya Genç Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı. Toplantının gündemi son dönemde ülkemizde yaşanan gelişmeler ve birlikte hareket etme konusu oldu. Program, toplantıya katılan genç sivil toplum kuruluşları başkanlarının selamlama konuşmaları, gündeme dair değerlendirmeleri ve kurumları ile ilgili yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi vermelerinin ardından son buldu. Gerçekleştirilen toplantının ardından tüm katılımcılar adına ortak bildiri yayınlandı.

Ülkenin son dönemlerde kritik eşiklerden geçtiğinin ve bu konuda ülke gençliğine büyük sorumlulukların düştüğünün vurgulandığı bildiride, "Konya Genç Sivil Toplum Kuruluşları olarak ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunun farkındayız. Ülkemizin özellikle son yıllarda yakaladığı istikrardan, huzur ve barış ortamından rahatsız olan şer odakları 7 Haziran seçimlerinin ardından harekete geçerek toplumumuzu kaosun ve kardeş kavgasının içine çekmek istediler. Konya Genç Sivil Toplum Kuruluşları olarak, milletimizin oynanan bu oyuna asla geçit vermeyeceğine, birliğine ve kardeşliğine sahip çıkacağına olan inancımız sonsuzdur. Bu noktada ülkemizin gençliğine de çok büyük sorumluluklar düşmektedir. Bizler her alanda kendimizi daha fazla geliştirmek ve daha iyi yetiştirmek durumundayız. Ülkemizin nüfusunun büyük çoğunluğunun gençlerden oluşması bu durumu bir kez daha zaruri kılmaktadır. Çünkü bu medeniyetin kökünün ezelde geleceğinin ebedde olabilmesi ancak aynı kültürün ve dava şuurunun nesilden nesile bozulmadan aktarılmasıyla olacaktır. Gençlik olarak yaşanan olaylar karşısında son derece uyanık ve duyarlı olmak zorundayız. Yaşanan terör olaylarında özellikle gençlerin seçilmesi ve ön saflarda kullanılması ise bizleri üzmektedir. Ülkemizin geleceğinin inşası için çalışması gereken gençlerimizin terör olaylarında kullanılması eli kanlı terör örgütlerinin ve ondan nemalananların kirli yüzünü bir kez daha göstermiştir. Ülkemizin 2023 hedefleri için genciyle yaşlısıyla daha fazla çalışmaya ihtiyaç duyduğu bir dönemde yaşanan olayların bir an önce son bulması ve yeniden her alanda istikrarın sağlanması en büyük temennimizdir. Konya Genç Sivil Toplum Kuruluşları ve iş dünyasının genç temsilcileri olarak bizler gerek şehrimizin ve gerekse de ülkemizin sorunlarına çözüm üretmek ve ekonomik gelişimine katkı sağlamak adına çalışmaktan asla vazgeçemeyeceğimizin altını çizmek isteriz. Bir çağı kapatıp yeni bir çağı açan Fatih'in nesli olarak zaferle değil seferle yükümlü olduğumuzun bilinciyle harekete etmeye, bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Bugün yapmış olduğumuz istişare toplantımızın şehrimizdeki birlik ve beraberliğin en büyük göstergesi olduğuna inanıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ülkemizin geleceği için ortak çalışmalarımızın ve istişarelerimizin devam edeceğini belirtmek isteriz" denildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title