Haberler

Konya Gazeteciler Cemiyetine Ziyaretler Sürüyor

Konya'da faaliyet gösteren çeşitli kurum ve kuruluşun temsilcileri, Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Özdemir'i ziyaret etti.

Konya'da faaliyet gösteren çeşitli kurum ve kuruluşun temsilcileri, Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Özdemir'i ziyaret etti.

Ziyarate katılan Meram eski İlçe Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, Kombassan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Aydemir, İnsan Kaynakları ve İletişim Müdürü Alpaslan Yeşilkaya, Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı Nafiz Karabulut, Özdemir ile bir süre sohbet etti.

Kombassan Holding yöneticileri ile ekonomi ve şirketlerin sorunları ile ilgili sohbet eden cemiyet yönetimi, Karabulut ile de hayvancılıkta gelinen son nokta ve üreticilerin sorunları hakkında konuştu. Cemiyet olarak yapılan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdemir, tüm konuklara teşekkür etti.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Sefa Özdemir Kombassan Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title