Haberler

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alemdar'dan Baş Sağlığı Mesajları

Konya Gazeteciler Cemiyeti ve İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Adem Alemdar, Konya Reklamcılar Derneği Başkanı Osman Yavuz ve Dinayet TV Genel Müdürü Mustafa Yavuz'un babası İsmail Yavuz ile basın sektörünün emektarı Selma Sevil'in oğlu Hasan Sevil'in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Konya Gazeteciler Cemiyeti ve İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Adem Alemdar, Konya Reklamcılar Derneği Başkanı Osman Yavuz ve Dinayet TV Genel Müdürü Mustafa Yavuz'un babası İsmail Yavuz ile basın sektörünün emektarı Selma Sevil'in oğlu Hasan Sevil'in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Alemdar, İsmail Yavuz'un vefatıyla ilgili mesajında, hayatını kaybeden Yavuz'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına da başsağlığı diledi.

Alemdar, trafik kazasında hayatını kaybeden Hasan Sevil için yayımladığı mesajında, "Konya basınına uzun yıllar hizmet eden, Yeni Konya ve Konya Postası Gazeteleri'nde çalışıp Memleket Gazetesi'nde de hizmet süresini tamamlayan Selma Sevil arkadaşımızın kıymetli oğlu Hasan Sevil, daha 22 yaşındayken aramızdan ayrıldı. Sevil kardeşimizin acılarını paylaşarak, merhum Hasan kardeşimize de Allah'tan rahmet dilerim" ifadelerini kullandı. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Mustafa Yavuz Adem Alemdar Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title