Haberler

Fuhuş Operasyonunda Gözaltına Alınan Kadın: Bu Bizim Mesleğimiz

Güncelleme:

Konya'da yol kenarında fuhuş yapmak için müşteri bekleyen 5 kadın gözaltına alındı. Kadınlardan biri polislere, "Bu bizim mesleğimiz. Biz başka bir iş bilmeyiz" dedi.

Konya'da gece caddelere çıkıp yol kenarlarında fuhuş yapmak için müşteri bekledikleri öne sürülen 5 kadın, gözaltına alındı. Kadınlardan birinin, "Bu bizim mesleğimiz. Biz başka bir iş bilmeyiz" dediği belirtildi.

CADDELERDE MÜŞTERİ ARIYORLAR

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Karatay ile Meram ilçelerinde gece caddelere çıkıp durdurdukları sürücülerle para karşılığı otopark, boş arsalar, otel ve evlerde 50 ile 100 lira arasında değişen ücretlerle ilişkiye girdikleri bilgisine ulaştı.

5 KADIN SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Yapılan fiziki takibin ardından ekipler, 5 kadını müşterilerle pazarlık yaparken suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan Rabia A. (27), Fulden A. (22), Kader Y. (24), Eda T. (31) ve Zeynep B. (23), Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

"BİZ BAŞKA BİR İŞ BİLMEYİZ"

Kadınlardan birinin, polislere, "Bu bizim mesleğimiz. Biz başka bir iş bilmeyiz" dediği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karatay Meram Konya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title