Haberler

Konya Feribot Kazasında Şehit Olan Üsteğmen, Yarın Karaman'da Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Feribot kazasında şehit olan Üsteğmen, yarın Karaman'da son yolculuğuna uğurlanacakİstanbul'da Sarayburnu açıklarında bir yük gemisinin çarpması sonucu alabora olan Sahil Güvenlik botunda şehit olan 3 askerden Sahil Güvenlik Kıdemli Üsteğmen Ali Rıza Yücel'in naaşı, yarın memleketi Karaman'ın Başyayla İlçesi'ne bağlı Büyükkarapınar Köyü'nde defnedilecek.

Feribot kazasında şehit olan Üsteğmen, yarın Karaman'da son yolculuğuna uğurlanacak

İstanbul'da Sarayburnu açıklarında bir yük gemisinin çarpması sonucu alabora olan Sahil Güvenlik botunda şehit olan 3 askerden Sahil Güvenlik Kıdemli Üsteğmen Ali Rıza Yücel'in naaşı, yarın memleketi Karaman'ın Başyayla İlçesi'ne bağlı Büyükkarapınar Köyü'nde defnedilecek.

Şehit Kıdemli Üsteğmen Ali Rıza Yücel'in cenazesi, İstanbul Haydarpaşa Gülhane Tıp Akademisi'nde düzenlenen törenin, askeri uçakla önce Konya'ya getirildi. Konya Havalimanı'nda protokol üyeleri ve yakınları tarafından karşılandı.

Kaza haberini duyduktan sonra İstanbul'a giden şehidin babası Şükrü ve annesi Sultan Yücel ile yakınları uçaktan inerken gözyaşlarına boğuldu. Güçlükle ayakta duran anne ve baba tekerlekli sandalyeye oturtulurken, yakınları tarafından teselli edildi. 2'si kız 5 kardeş olan şehit Kıdemli Üsteğmen Yücel'in cenazesi, Konya'da düzenlenen karşılama töreninin ardından karayoluyla memleketi Karaman'ın Başyayla İlçesi Büyükkarapınar Köyü'ne uğurlandı.

Evli olan şehit Kıdemli Üsteğmen Yücel'in cenazesi yarın Cuma namazının ardından düzenlenecek dini ve askeri törenle Büyükkarapınar Köyü'nde toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Başyayla Karaman Konya Politika Güncel Haberler

title