Haberler

Konya Eczacı Odası Ahmet Keleşoğlu Binası Açıldı

Konya Eczacı Odası Ahmet Keleşoğlu binası düzenlenen törenle açıldı.

Konya Eczacı Odası Ahmet Keleşoğlu binası düzenlenen törenle açıldı.

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, törende yaptığı konuşmada, binanın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kentin bütün meslek odalarıyla farklı bir havayı yakalayacağını belirten Doğan, "Görev yaptığım 4 yıl boyunca birçok temel attım ve bu durum Konya'nın marka değerini artırıyor. Artık yüksek bir çıtamız var. Bunun için hep beraber çalışmamız lazım. Geride kalan meslek odalarının daha güzel şeyler yapmak için gayret sarf etmeleri gerekir" dedi.

Türkiye Eczacılar Birliği Başkanı Erdoğan Çolak da bugüne kadar 18 odanın açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Konya Eczacı Odası'nın yeni binasını çok beğendiğini ifade eden Çolak, "Bu eseri ortaya çıkaran tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Özellikle Selçuk Ecza Deposu'na ve Konya Eczacı Odası'nın yöneticilerine, Konyalı meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Ortaya güzel bir eser çıkmış. Bu eser sadece fiziki bir makam olmaktan ziyade, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının kullanabileceği, içinde çeşitli sosyal ortamların paylaşılabileceği, eğitimlerin yapılabileceği bir mekan olarak hizmet verecek" diye konuştu.

Konya Eczacı Odası Başkanı Tevfik Göçer ise yeni binanın yapılmasıyla sadece bugüne değil, gelecek nesillere de bir eser ortaya koyduklarını dile getirdi.

Bina, İl Müftüsü Şükrü Özbuğday'ın yaptığı duanın ardından açıldı. Programa, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve çok sayıda davetli katıldı. - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Keleşoğlu Nezih Doğan Aydın Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title