Haberler

Konya'da Yeni Yıl, Dua ve Eğlenceyle Kutlandı

Konya'da yeni yıl, dua ve eğlenceyle kutlandıKONYA'da binlerce kişi 2016'ya veda edip, yeni yılı coşkuyla kutlarken, aynı saatlerde Anadolu Gençlik Derneği tarafından Mekke'nin Fethi ve Gençlik Gecesi düzenlendi.

Konya'da yeni yıl, dua ve eğlenceyle kutlandı

KONYA'da binlerce kişi 2016'ya veda edip, yeni yılı coşkuyla kutlarken, aynı saatlerde Anadolu Gençlik Derneği tarafından Mekke'nin Fethi ve Gençlik Gecesi düzenlendi. Eğlence merkezlerinde buluşan binlerce kişi 2017 yılını coşkuyla kutladı. Konyalılar, müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

Yılbaşının kutlandığı aynı saatlerde Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde Mekke'nin Fethi'nin 1386'ıncı yıldönümü kutlandı. Gecede, hafızlar tarafından Kuran-ı Kerim okundu. Geceye çok sayıda vatandaş katıldı. Eğlence merkezlerinde binlerce kişi 2017'yi coşkuyla karşıladı. Uygulama yapan trafik ekipleri de yılın ilk cezasını 00.01'de 'APP' plaka (sahte plaka) kullanan bir sürücüye 427 lira para cezası kesti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Gençlik Derneği Mekke Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title