Haberler

Konya'da "Türkiye'nin Geleceği İçin Sivil Duruş Mitingi"

Konya'da sivil toplum kuruluşları tarafından, “Türkiye'nin Geleceği İçin Sivil Duruş Mitingi” düzenlendi.

Konya'da sivil toplum kuruluşları tarafından, " Türkiye'nin Geleceği İçin Sivil Duruş Mitingi" düzenlendi.

Hükümet Meydanı'nda düzenlenen mitinge; Konya Sivil Toplum Kuruluşları İcra Heyeti Başkanı Latif Selvi, Hikmet ve Sanat Derneği (HİSDER) Başkanı Prof. Dr. Önder Kutlu, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de aralarında bulunduğu vatandaşlar katıldı. Mitingde konuşan HİSDER Başkanı Kutlu, "Demokrasi diye tanımlanan yönetim şekliyle taban tabana zıt bir takım adımlar atılmaya çalışılıyor. Ama tabi öbür taraftan baktığımızda bürokratlar hata yaptığında, yargı mensupları hata yaptığında hala görevlerinin başında ama belki işte bu şehirde değil de başka bir şehirde, bu şubede değil de başka şubede, İstanbul Adliyesi'nde değil de Bakırköy Adliyesi'nde görev yapmaya devam ediyorlar" dedi.

Latif Selvi de yaptığı konuşmada, "Yeter insanlığı sömürdüğünüz. Onun için de karşınıza çıkan herkesi ezdiniz. Hep ezdiniz, hep ezdiniz. Ama artık yağma yok. Oyunu gördük, biz bu oyunu biliyoruz ve bu oyunu bozacağız arkadaşlar. Unutmayın millet iradesini koyarsa bu oyun bozulacak. Biz irademizi koymazsak, biz film seyretmeye devam edersek, bilin ki bu tiyatro oynanmaya devam edecek" şeklinde konuştu.

Mitinge katılan vatandaşlar sık sık, "Dik dur eğilme, bu millet seninle", "İradeye uzanan eller kırılsın" sloganları attı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title