Haberler

Konya'da Trafik Kazası: 1 Ölü

-Cep telefonu ile otomobilin alev alev yandığı ve itfaiyenin müdahalesi esnasında çekilen görüntüler-İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen araçtan detaylar-Jandarma ekipleri, ambulans ve itfaiye araçlarından detay-Röportaj-Kaza yerine gelen sürücünün bir yakından detaylar-Araçtan çıkarılan sürücünün tabuta konularak cenaze nakil aracına alınması-Otomobilin çekici tarafından çekilmesi - Bahçe duvarına çarptıktan sonra alev alan otomobildeki kişi yanarak öldü Beyşehir ilçesinde bahçe duvarına çarptıktan sonra alev alan otomobilin sürücüsü yanarak hayatını kaybetti.

-Cep telefonu ile otomobilin alev alev yandığı ve itfaiyenin müdahalesi esnasında çekilen görüntüler-İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen araçtan detaylar-Jandarma ekipleri, ambulans ve itfaiye araçlarından detay-Röportaj-Kaza yerine gelen sürücünün bir yakından detaylar-Araçtan çıkarılan sürücünün tabuta konularak cenaze nakil aracına alınması-Otomobilin çekici tarafından çekilmesi - Bahçe duvarına çarptıktan sonra alev alan otomobildeki kişi yanarak öldü Beyşehir ilçesinde bahçe duvarına çarptıktan sonra alev alan otomobilin sürücüsü yanarak hayatını kaybetti. Mehmet Sapmaz (19) idaresindeki 80 LM 247 plakalı otomobil, Beyşehir- Akseki karayolunun 11. kilometresinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan bir bahçenin duvarına çarptı.Çarpmanın etkisiyle alev alan otomobil içerisinde sıkışan sürücü itfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkarıldı. Yangın söndürüldükten sonra otomobilde yapılan incelemede, Sapmaz'ın yanarak yaşamını yitirdiği belirlendi.Sapmaz'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Sapmaz Beyşehir Akseki Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title