Haberler

Konya'da Trafik Kazaları: 1 Ölü, 33 Yaralı

Konya'nın Hadim ve Ilgın ilçelerinde tarım işçilerinin bulunduğu araçların karıştığı trafik kazalarında 1 kişi öldü, 33 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Hadim ilçesinde patpat olarak bilinen tarım aracı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada sürücü Uğur Kayaalp (18) olay yerinde hayatını kaybederken araçta bulunan 16 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Hadim ve Konya'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Bir diğer kaza ise, Ilgın ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tarım işçilerini taşıyan Ömer Faruk K. (53) idaresindeki 42 RT 332 plakalı minibüs, Ilıca Mahallesi Nevzat İspir Caddesi'nde karşı yönden gelen Sultan E. (50) idaresindeki 42 RT 755 plakalı otomobile çarpmamak için manevra yaparak yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. Kazada, minibüs sürücüsü Ömer Faruk K. ile aynı araçtaki Rabia (16), Ayşe (17), Saniye (35), Keziban (48), Melek (18), Ayten (41), Ali (13) ve Fatma K. (52) ile Ayşenur (8), Halime Doğan (33), Aysel (50), Seher Ö. (21) ile İbrahim (17), Fatma D. (45) ve İsmail B. (15), Rabia K. (15) yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Dr. Vefa Tanır Ilgın Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılar arasında hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilen 2 kişi Konya'ya sevk edildi.

Her iki kazayla ilgili de soruşturma başlatıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hadim Ilgın Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title