Haberler

Konya'da Serbest Bırakılan Avukata Tutuklama Kararı Çıktı (2)

Sekreterin OTOMOBİLİN 500 BİN LİRA BULUNDUĞU İDDİASI Konya'da dün 1'nci Sulh Ceza Hakimliği tarafından serbest bırakılan ve Cumhuriyet Savcısı'nın itirazı üzerine tutuklama kararı çıkan ve akşam yeniden gözaltına alınan avukat M.O. ile avukata ait tabanca ve mermileri otomobiliyle götürürken yakalandığı öne sürülen sekreter F.N.P. adliye sevk edildi.

Sekreterin OTOMOBİLİN 500 BİN LİRA BULUNDUĞU İDDİASI

Konya'da dün 1'nci Sulh Ceza Hakimliği tarafından serbest bırakılan ve Cumhuriyet Savcısı'nın itirazı üzerine tutuklama kararı çıkan ve akşam yeniden gözaltına alınan avukat M.O. ile avukata ait tabanca ve mermileri otomobiliyle götürürken yakalandığı öne sürülen sekreter F.N.P. adliye sevk edildi.

M.O. gazetecilerin, 'Hakkınızdaki iddialara ne diyorsunuz?' sorusu üzerine 'Hak yerini bulacak inşallah" dedi.

M.O.'nun 'Fethullahçı terör örgütüne üye olmak ve adli görevini kötüye kullanma', sekreter F.N.P.'nin de aynı örgüte üye olmak suçundan haklarında tutuklama kararı verildiği öğrenildi. 2 kişinin 1'inci Sulh Ceza Hakimliği tarafından, haklarındaki tutuklama kararı yüzlerine okunduktan sonra cezaevine konulacağı belirtildi.

Sekreter F.N.P.'nin, avukat M.O. gözaltına alındıktan sonra polisin hukuk bürosuna arama yapmadan önce avukata ait ruhsatlı tabanca ve mermileri otomobiliyle götürdüğü sırada, polisin takibiyle kent merkezi çıkışındaki Selçuk Üniversitesi Kampüsü yakınlarında gözaltına alındığı öğrenildi.

Otomobilde yapılan aramada avukat M.O.'ya ait ruhsatlı tabanca ile bin 500 adet kaçak mermi, yaklaşık 500 bin lira değerinde para, altın ve dövizin bulunduğu öne sürüldü. Bulunan paralara el konulduğu, M.O.'nun ise ifadesinde paraları kendine ait bir iş merkezinin satışından elde ettiğini öne sürdüğü öğrenildi. Soruşturmanın genişletilerek devam edeceği öğrenildi. - Gazetecilerin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title