Haberler

Konya'da Şafak Vakti Işid Operasyonu: 14 Gözaltı

KONYA'da polis tarafından düzenlenen operasyonda terör örgütü IŞİD'e üye oldukları öne sürülen 14 kişi gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri terör örgütü IŞİD'e üye olduğu öne sürülen kişilere yönelik operasyon düzenledi. Yapılan istihbarat çalışması ile teknik ve fiziki takip ardından bu sabaha karşı daha önce belirlenen farklı adreslere baskın yapıldı. Özel Harekat ekiplerinin de katıldığı baskınlarda, polisi karşısında gören şüpheliler büyük şaşkınlık yaşadı. Baskın anında bir şüphelinin zili çalan polise önce kapıyı açması, polisi karşısında görünce de hızla kapatmak istemesi ve polisin kapıya yüklenmesi kameralara yansıdı. Yapılan operasyonlarda terör örgütü IŞİD'e üye oldukları öne sürülen 14 kişi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman, dinleme cihazı, bir adet dolu kalaşnikof tüfek şarjörü ele geçirildi.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. 4 gün önce yine Konya'da IŞİD'e yönelik operasyon düzenlenmiş ve 20 kişi gözaltına alınmıştı. Bu şüphelilerin de emniyette sorgularının devam ettiği bildirildi.

- Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı soda yasaklandı mı? Beypazarı sodada bor mu var? Beypazarı açıklama yaptı mı? Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona-PSG maçı şifresiz mi? 16 Nisan 2024 Salı Yayın akışı! Bugün kanallarda ne var? Bugün hangi diziler var? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title