Haberler

Konya'da MHP'li Eski Yöneticiler Olağanüstü Kongre İstedi

Konya'da MHP'nin çeşitli kollarında görev alan yaklaşık 250 eski yönetici, olağanüstü kongre çağrısında bulundu.

Konya'da MHP'nin çeşitli kollarında görev alan yaklaşık 250 eski yönetici, olağanüstü kongre çağrısında bulundu.

MHP'de Konya il ve ilçe başkanlıklarında farklı zamanlarda partinin çeşitli kollarında görev almış eski yöneticiler 'Ülkücü Diriliş ve Değişim Hareketi' adı altında bir otelde basın toplantısı yaptı. Grup adına konuşma yapan MHP Konya eski İl Başkanı Ali Yücel, konuşmasına anjiyo olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerini ileterek başladı. Yücel, MHP'nin buhrana düştüğünü, bir çaresizlik ve bir bıkkınlık içinde olduğunu belirtti.

'ÜLKÜCÜLER DEĞİŞİM İSTEMEKTEDİR'

Partinin iktidar hedefinden uzak olduğunu ieri süren Ali Yücel, şunları söyledi:

"İktidar hedefinden uzak, demokrasinin gereği rekabeti yok sayarak yukarıdaki az sayıda insanın yanlış politikalarıyla başarının gelmediği, her seçimde tüm sorumluluğu kendilerinin dışındaki herkese fatura edrerek teşkilatların sürekli değiştirildiği, ancak üst yönetimin hep aynı kaldığı, sadece sunulan siyaset üzerine tahlil ve analiz yapan, gündemi belirleyemeyen, mevcut iktidara karşı sadece savunma üzerine kurulu muhalefet anlayışına karşı, içinde fırtınalar kopan Türk devletini layık olduğu şekilde yönetmek isteyen ülkücüler bir değişim istemektedir ve o değişim bu salonlarda karşılığını bulmuştur."

'DEĞİŞİM, ÜLKÜCÜ HAREKETİN İRADESİYLE OLMALI'

Değişimin demokratik yollardan olması gerektiğini ifade eden Yücel, "Bu değişimin demokratik yollardan, ülkücü ülkücünün öz kardeşidir felsefesinden hareketle, mahkemelerin kararıyla değil, ülkücü hareketin iradesiyle olması, mahkeme salonlarında değil, büyük kongre salonlarında olması, en tabi en doğru ve en uygun hal olacaktır" dedi.

- Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Devlet Bahçeli Konya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Şu bahçeli ne zaman gidecek:

MHP’yi şahsi hırs ve kibirlerine göre dizayn eden Bahçeli’nin diktatöryal tutumu sonucunda Tuğrul Türkeş, Ali Güngör, Ozan Arif, Meral Akşener , Sinan Ogan ve Sadi Somuncuoğlu gibi ülkücü camianın önemli isimlerini partiden uzaklaştırıp hain ilan ediyor. Oysa en büyük hain, ülkücüleri küstüren, partiyi bitme noktasına getiren kendisidir.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title