Haberler

Konya'da Köprü İnşaatı Çukuruna Düşen Minibüs

Konya'da, düğüne gidenleri taşıyan minibüsün köprü yapımı için kazılan çukura düşmesi sonucu dün meydana gelen kazada ölü sayısı 5'e yükseldi.

Konya'da, düğüne gidenleri taşıyan minibüsün köprü yapımı için kazılan çukura düşmesi sonucu dün meydana gelen kazada ölü sayısı 5'e yükseldi.

Alınan bilgiye göre, düğüne gidenleri taşıyan minibüsün, dün akşam Seydişehir- Konya karayolunun 31. kilometresinde, yol yapım çalışması için trafiğe kapatılan bölünmüş yolda, köprü inşaatı için açılan çukura düşmesi sonucu yaralanan Saliha Kaya (35), kaldırıldığı Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

8 aylık hamile olduğu öğrenilen Saliha Kaya'nın karnındaki bebeğin de kurtarılamadığı öğrenildi.

Seydişehir ilçesine bağlı Kozlu köyünden Gevrekli beldesine düğüne gidenleri taşıyan Mehmet Karaca yönetimindeki 42 RH 069 plakalı minibüs, dün akşam Seydişehir-Konya karayolunun 31. kilometresinde, yol yapım çalışması için trafiğe kapatılan bölünmüş yolda, köprü inşaatı için açılan çukura düşmesi sonucu sürücü Karaca ile Müşerref Kaya, Hasan Uğurlu ve Fevzi Güzel ölmüş, Ali, Zeynep Alara, Dilara ve Şerife Ekici; Ayşe Nur, Saliha, Sırma, Mahmut, Şevval, Mecit, Şerife ve Senanur Kaya yaralanmıştı.

Muhabir: Rıfat Yerlikaya

Yayıncı: J.Jale Durgun - KONYA

Kaynak: AA / Güncel

Selçuk Üniversitesi Seydişehir Selçuklu Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title