Haberler

Konya'da Konser Protestosu

Konya'da bir içecek firmasının organize ettiği konser, 'Müslümanlar yanıyor Konya oynuyor' sloganıyla protesto edildi.

Konya'da bir içecek firmasının organize ettiği konser, 'Müslümanlar yanıyor Konya oynuyor' sloganıyla protesto edildi.

Fanta Gençlik Festivali kapsamında sanatçılar Emre Aydın, Şebnem Ferah ve Kenan Doğulu, Konya'da sahne aldı. Saadet Partisi (SP) Gençlik Kolları Üyeleri ellerinde döviz ve sloganlarla konser alanına kadar yürüyerek etkinliği protesto etti.

Firmanın ülke genelinde düzenlediği konserin 15'ncisi Konya bir alışveriş merkezinin otoparkında gerçekleşti. Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın, konserde sevilen şarkılarını seslendirdi. Konya'ya gelmekten mutlu olduğunu ifade eden Kenan Doğulu, şarkıları ve sahnedeki dans şovlarıyla ilgi çekti. "Bu Aşk Fazla Sana" şarkısında gitaristi ile dans eden Şebnem Ferah, "Konya'da olmak çok güzel bir şey. Konya'da Mevlana'nın kalbindeyiz. Hepinizde Mevlana'nın ruhunu görüyorum" diyerek hayranlarına veda etti.

Öte yandan bir grup konseri protesto etti. SP Konya İl Teşkilatı Gençlik Kolları Üyelerinden oluşan 50 kişilik bir grup, "Müslümanlar yanıyor, Konya oynuyor" sloganıyla konseri eleştirdi. Otogar tramvay durağında toplanan grup, sloganlar atarak yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki festival alanına kadar yürüdü. Olası bir gerginliği önlemek amacıyla da Çevik Kuvvet polisi hazırda bekledi. Grup daha sonra olaysız bir şekilde festival alanından ayrıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kenan Doğulu Şebnem Ferah Emre Aydın Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title