Haberler

Konya'da Kan Donduran Olay

Güncelleme:

Kiralık katil tutarak eşini öldürten kadının vahşi cinayeti izlediği ortaya çıktı.

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde eşi Zeynep K. tarafından kiralık katil tutularak öldürülen R.K.'nin babası 78 yaşındaki M.K., "Ben 2 kere öldüm. Ölen oğlum, öldürten hem gelinim hem de kız kardeşimin kızı" dedi. Jandarmada verdiği ifadesinde, Zeynep K.'nin korkunç cinayetler işlenirken olup biteni izlediği ortaya çıktı.

Isparta'nın Yalvaç İlçesi Dedeçam Beldesi'nde besicilik yapan 49 yaşındaki R.K. ile Avusturyalı ortağı 52 yaşındaki H.W'den, 18 Ekim'den itibaren haber alınamadı. Jandarma ve polise kayıp başvurusu yapılırken, 21 Ekim'de Konya'nın Akşehir İlçesi Atakent Beldesi'nde oturan 37 yaşındaki İ.H., çalılıklar arasında 2 erkek cesedi fark etti. İncelemede, cesetlerin kayıp olan R.K. ile H.W'ye ait olduğu belirlendi. 2 cinayetle ilgili şüpheliler K.'nin eşi 47 yaşındaki Zeynep K., 36 yaşındaki B.K. ve 33 yaşındaki E.Y. sorgularının ardından tutuklandı.

'BEN 2 KEZ ÖLDÜM'

R.K.'nin yakınları yaşananlara halen inanamadığını belirtti. R.K.'nin babası M., annesi G., ablası A.Y, korkunç olayın ardından konuştu.

Beldenin girişinde 2 katlı evlerinde halen taziyeleri kabul eden G. ve M. yaşananları kabullenemediklerini söyledi. "Ben 2 kere öldüm" diye feryat eden M.K., şöyle konuştu:

"Ölen oğlum, öldürten hem gelinim hem de kız kardeşimin kızı. 'Elden iyi olur' dedik, aldık baş tacımız ettik. Hiç böyle olacağı aklımıza gelir miydi? 19 Ekim'de fırından ekmek alıp evlerine uğradım. 'R. nerede?' diye sordum. 'Misafiriyle birlikte uyuyor' dedi. Eve gelip kahvaltı yaptım. Oğlumun yanıma gelmesini bekledim. Meğer oğlumu öldürmüş haberimiz yok. Bizimle beraber ağladı, bizimle beraber karakola gidip şikayetçi oldu. 4 gün deli divane gibi aradık. Keşke yaşasalardı da 40 gün sonra bulsaydık."

KOCASI ÖLDÜRÜLÜRKEN İZLEMİŞ İDDİASI

Çifte cinayetin ardından tutuklanan Zeynep K.'nin andarmadaki ifadesinde, eşini kendisini aldattığı için öldürdüğünü öne süren Zeynep K., 18 Ekim'de eşi ve ortağıyla Akşehir'e besihaneye inek almak için gittiklerini anlattı. Daha önce anlaştığı E.Y. ve B.K.'nin çiftlik kurmayı planlayan eşini aradığını ifadesinde anlatan Zeynep K., şunları söyledi:

"B ve E, bir köylünün borçlarından dolayı ineklerini satacağını söyleyerek eşimi Akşehir'e çağırdı. Akşehir'de B ve E.ile birlikte inekleri alacağımız köye doğru hareket ettik. Aracımız yolda çamura saplanınca R. araçtan inip bakmak istedi. Bu sırada B. ensesine ateş ederek öldürdü. W. ellerini kaldırarak kaçmak istedi, ancak B. onu da göğsünden vurdu. Sonra da şakağına 2 kurşun daha sıktı. Cesetleri E. ve B. sürüyerek çalıların arasına sakladı."

Eşini kendisini aldattığı için öldürtmek için daha önce 25 bin dolara kiralık katil tuttuğunu, ancak adamın parayı alıp kaçtığını da kaydeden Zeynep K., daha sonra B ve E ile 30 bin euro'ya anlaştığını söyledi.

Olaydan sonra B.'nin öndeki araçla kendisine eşlik ettiğini ve Yalvaç'a bağlı Kozluçay'a kadar geldiklerini de ifadesinde anlatan Zeynep K., "Eve geldim ve bir şey olmamış gibi yattım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akşehir Isparta Yalvaç Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title