Haberler

Konya'da İntihar Girişimi

Konya’da kavga ettiği eşinin çocuğunu alıp İstanbul’a gitmek istemesi üzerine iş merkezinin sekizinci katına çıkan bir kişi, intihar girişiminde bulundu.

Konya'da kavga ettiği eşinin çocuğunu alıp İstanbul'a gitmek istemesi üzerine iş merkezinin sekizinci katına çıkan bir kişi, intihar girişiminde bulundu.

Olay, sabah saatlerinde Babalık Mahallesi'nde bulunan bir iş merkezinde meydana geldi. İddiaya göre İ.Ş, kendisinden boşanmak isteyen eşi R.Ş. ile dün tartıştı. Tartışmanın ardından R.Ş., eşi İ.Ş'ye 7 yaşındaki çocuğunu alarak İstanbul'a gideceğini ve çocuğu kendisine bir daha göstermeyeceğini söyledi. Baba İ.Ş., sabah saatlerinde bir iş merkezinin sekizinci katında olan iş yerine geldikten sonra pencereye çıktı. İ.Ş'nin pencereye çıktığını gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri İ.Ş'yi ikna etmeye çalışırken, itfaiye ekipleri de İ.Ş'nin atlama ihtimali üzerine zemine hava yastığı açtı. İkna çabalarının sonuç vermesi üzerine İ.Ş. pencereden içeriye girerken, polis tarafından sakinleştirildi. İ.Ş daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Konya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title