Haberler

Konya'da Fetö Operasyonu: 16 Gözaltı

Konya’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında kadınların da bulunduğu 16 kişi gözaltına alındı.

Konya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında kadınların da bulunduğu 16 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki kanlı darbe teşebbüsünün ardından Konya Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonlar devam ediyor. Konya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu iddiasıyla daha önce açığa alınan çeşitli meslek grubundaki 30 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Polis önceden belirlediği adreslere şafak vaktiyle birlikte operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında kadınların da bulunduğu 16 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. 14 kişinin ise yakalanmasına yönelik polisin çalışması sürüyor. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title