Haberler

Konya'da Feci Kaza: 1 Ölü, 5 Yaralı

Güncelleme:

Konya'nın Meram ilçesinde içinde iftardan dönen bir ailenin olduğu otomobil, yol kenarında duran traktör römorkuna arkadan çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Konya'nın merkez Meram ilçesi Hatunsaray yolu Gödene TOKİ mevkiinde saat 20.00 sıralarında feci bir kaza meydana geldi. İddiaya göre, 42 ALJ 88 plakalı otomobilleri ile iftar davetinden evlerine doğru seyir halinde olan 42 yaşındaki Mevlüt Davulcu, yol kenarında park halinde bulunan plakasız ve ışık sistemleri çalışmayan traktör römorkuna arkadan çarptı.

OTOMOBİL TAVANI KOPTU

Çarpmanın etkisiyle otomobilin tavanı koparken otomobil 50 metre ilerideki bir bahçede ağaca çarparak durabildi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü Mevlüt Davulcu'nun araçtan çıkarak kazayı haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ön sağ koltukta sıkışan 38 yaşındaki Cennet Davulcu'yu kurtarmak için çalışma başlattı. Cennet Davulcu sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi.

1 KİŞİNİN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Kazada yaralanan Mevlüt Davulcu çocukları Hatice (17), Fadime (15) Elif (7) ve Gamze Davulcu (5) ambulanslara alınarak Meram Tıp Fakültesi Hastenesinde tedavi altına alındı. Kazada ağır yaralanan Gamze Davulcu'nun hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Römork sahiplerinin ifadeyeri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hatunsaray Meram Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title