Haberler

Konya'da Eğitime Bir Gün Daha Ara Verildi

Konya’da, dün akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Konya'da, dün akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Konya'da, dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar nedeniyle şehirde hayat durma noktasına geldi. Konya Valiliği'nin yaptığı açıklamayla, Konya'da ve ilçe merkezlerindeki kar yağışı ve buzlanma sebebiyle eğitime bir gün ara verildiği duyuruldu. Kar yağışının devam etmesi ve buzlanmanın da artması üzerine Konya'da okul öncesi, ilk öğretim ve orta öğretim okullarında eğitime bir gün daha ara verildi.

Öte yandan, Selçuk Üniversitesi'nin Resmi İnternet Sayfası'ndan yapılan açıklamada, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle 7 ocak 2015 çarşamba günü üniversitemiz Silifke Taşucu haricindeki tüm birimlerimizde eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. Tüm öğrencilerimize duyurulur. Akademik ve idari personelimiz görevleri başında olacaklardır" ifadesine yer verildi.

KTO Karatay Üniversitesi ise yaptığı açıklamada, "Yoğun kar yağışı nedeniyle 07.01.2015 çarşamba günü, Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından bir gün süre ile tatil edilmiştir. Bu tarihte yapılması planlanan tüm sınavlar ileri bir tarihte yapılacaktır" denildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title