Haberler

Konya'da Davutoğlu Coşkusu" Haberine Ek

Yerdeki KAĞIT PARÇALARINI BİLE OKURDU Yeğeni Ahmet Davutoğlu'nun çok okuyan birisi olduğunu belirten halası Nilüfer Özlen, "Yeğenim çocuk iken bile çok akıllıydı.

Yerdeki KAĞIT PARÇALARINI BİLE OKURDU Yeğeni Ahmet Davutoğlu'nun çok okuyan birisi olduğunu belirten halası Nilüfer Özlen, "Yeğenim çocuk iken bile çok akıllıydı. Yerde gazete ve kağıt parçalarını bile okurdu. Annesi öldükten sonra 1 yıl ben burada baktım. Sonra ağabeyim İstanbul'a taşındı. Ama sık sık Taşkent'e gelirlerdi" dedi. DÜNYA DEVLETLERİ AYAĞINA GELE Davutoğlu'nun eniştesi Asım Özlen de, şunları söyledi: "Babaannesi Ayşe Davutoğlu, Ahmet çocuk iken, 'Oğlun ile ordu olasın. Kızın ile oba kurasın. Dünya devletleri ayağına gele, dünyayı kendine kabul ettire' diye dua edirdi. Bizlerde dua ederdik. Bakan olduğunda bana 'Ben sizlerin ve babaannemin duaları sayesinde buralara kadar geldim. Dualarınızı eksik etmeyin. Sabahlara kadar dua edin, Çünkü bizi, Türkiye'yi çekemeyenler var; İsrail ve Suriye." Davutoğlu'nun en son geçtiğimiz Ramazan Bayramı arefesinde ziyaret ettiğini belirten Özlen, "Her bayram ziyaretimize gelir. Arefe günü de geldi ve geç saatlere kadar buradaydı. O bakanda olsa, başbakanda olsa büyüklenmesi yoktu" dedi. Ahmet Davutoğlu'nun ilkokul 4'üncü sınıfta okulunda müsamelere katılıp konferans verdiğini belirten Özlen, "Evinde büyük bir kütüphanesi vardı. Çok kitap okurdu. Tatil olduğunda dahi kitap okurdu. Okul müdürü, bu büyüyünce çok büyük adam olacak, başbakan olacak derdi. Oturup, kalkması bilen, büyüğüne ve küçüğüne saygılı birisi" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu İstanbul Taşkent Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title