Haberler

Konya'da 6 Yaşındaki Çocuğun Kaybolması

Konya'nın Akören ilçesinde, evinin önünde oynarken kaybolan anaokulu öğrencisi 6 yaşındaki Yasin Şahin'i arama çalışmaları devam ediyor.

Konya'nın Akören ilçesinde, evinin önünde oynarken kaybolan anaokulu öğrencisi 6 yaşındaki Yasin Şahin'i arama çalışmaları devam ediyor.

Belkuyu Mahallesi'nde kaybolan küçük Yasin'in bulunması için bölgede sürdürülen arama çalışmaları, Jandarma Komutanlığı, AFAD ve polis ekiplerinin katılımıyla sürdürülüyor.

AFAD İl Müdürlüğü Ekip Amiri Yüksel Seyhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgede 22 gündür kayıp çocuğun bulunması için çalışma yürüttüklerini söyledi.

Yaklaşık 20 kilometrelik alanda, helikopter, iz takip ve canlı arama köpekleri de dahil bütün imkanları kullanarak arama yaptıklarını belirten Seyhan, "Henüz bir sonuca ulaşabilmiş değiliz. Yasin'e dair en küçük bir iz yok. Şimdi ekipler halinde bölgede her taşın altına, her ağacın arkasına bakıyoruz. Kriz merkezimizde yapılacak toplantı sonrasında çalışmaları hangi yönde yürüteceğimize karar verilecek. Yasin'i bulana kadar aramalara devam edeceğiz" dedi.

"Umudumuzu kaybetmiş değiliz"

Belkuyu Mahallesi Muhtarı Ercan Özkan ise olayın yaşandığı günden bu yana mahalle halkının da yardımıyla çalışmaların sürdürüldüğü bildirdi.

Henüz bir sonuca ulaşılamadığını anlatan Özkan, "Hala umudumuzu kaybetmiş değiliz. Yasin inşallah bulunacak" diye konuştu.

Akören ilçesinde son olarak 4 Nisan Pazartesi günü evinin önünde oynarken görülen 6 yaşındaki Yasin Şahin'den haber alamayan ailesi, jandarma ekiplerine kayıp başvurusunda bulunmuş, bunun üzerine küçük çocuğun bulunması için aynı gün bölgede arama çalışmaları başlatılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Seyhan Akören Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title