Haberler

Konya'da 2 Kişi Silahla Öldürüldü (2)

Konya'nın Doğanhisar İlçesi'nde 45 yaşındaki Ünal Caran ile 33 yaşındaki Molla Şahin, buğday ekili tarlada otomobilde tabanca ve tüfekle ateş edilerek öldürülmüş halde bulundu.

Konya'nın Doğanhisar İlçesi'nde 45 yaşındaki Ünal Caran ile 33 yaşındaki Molla Şahin, buğday ekili tarlada otomobilde tabanca ve tüfekle ateş edilerek öldürülmüş halde bulundu. Öldürülen 2 kişinin, gece silahlı saldırının ardından, 112 Acil Servis hattını arayıp, silahla açılan ateş sonucu yaralandıklarını ve kaza yaptıklarını haber verdiği, ihbar edilen bölgeye sevk edilen sağlık görevlileri ve jandarmanın yaptığı araştırmada karanlıkta hiçbir ize rastlanmadığı iddia edildi. Arama çalışmasını sürdüren jandarmanın, otomobil ve 2 kişinin cesedini bu sabah yolun solundaki buğday ekili tarlada bulduğu ifade edildi.

Olay, bugün saat 02.30 sıralarında Doğanhisar İlçesi Karaağa Beldesi yakınlarında meydana geldi. Yunak İlçesi'ne bağlı Kıllar Köyü'nde oturan 4 çocuk babası çiftçi Ünal Caran, 42 Y 2685 plakalı otomobili ile arkadaşı 3 çocuk babası Molla Şahin ile birlikte Doğanhisar İlçesi'ne geldi.

112 ACİL SERVİSİ ARAYIP YARDIM İSTEDİLER

Caran ve Şahin, Karaağa Beldesi yakınlarında, kimliği belirlenemeyen şüpheliler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Tabanca ve av tüfeğiyle açılan ateş sonucu vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan Caran ve Şahin'in içinde bulunduğu otomobilde kontrolden çıkıp yolun solundaki buğday ekili tarlaya girdi.

Kanlar içinde kalan yaralılar iddiaya göre 112 Acil Servis'i arayıp, silahla açılan ateş sonucu yaralandıklarını ve kaza yaptıklarını haber verdi. İhbar ardından Doğanhisar ile Akşehir İlçesi'nden birer ambulans bölgeye sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık görevlileri ve jandarmanın yaptıkları arama çalışması sonucu karanlığında etkisiyle hiçbir ize rastlamadığı iddia edildi. Arama çalışmasını sürdüren jandarma, sabah saatlerinde yolun solunda buğday ekili tarlada otomobili bulurken, Caran'ın direksiyon başında, Şahin'in de otomobilin kenarında cesedine ulaşıldı.

Jandarma ekipleri olay yerinde yaptığı incelemede otomobilin sağ tarafından ateş açıldığını belirlerken, çok sayıda mermi kovanı buldu.

Caran ve Şahin'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Doğanhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma, saldırganların kimliğini belirlemek için çalışmayı sürdürüyor.

ATM,AA(İA/İD) - Konya / Doğanhisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğanhisar Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title