Haberler

Konya Canlı Bomba Şüphesiyle 1 Kişi Yakalandı Konya'da Yakalandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından 'canlı bomba olabilir' şüphesiyle aranan terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu ileri sürülen 32 yaşındaki Bayram Atmaca, Konya'da trafik kontrolü sırasında yakalandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından 'canlı bomba olabilir' şüphesiyle aranan terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu ileri sürülen 32 yaşındaki Bayram Atmaca, Konya'da trafik kontrolü sırasında yakalandı. Şüphelinin üstünde ve aracında her hangi bir patlayıcıya rastlanılmadı. Olay, bugün saat 14.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Cem Sultan Caddesi Açık Cezaevi önünde meydana geldi. Cezaevi önünde rutin yol kontrol uygulaması yapan trafik polisi, 42 FBG 82 plakalı otomobili durdurdu. Ardından ehliyet ve ruhsat kontrolü yaptı. Konya'nın Bozkır İlçesi nüfusuna kayıtlı sürücü Bayram Atmaca'nın ehliyet kontrolünde Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından DEAŞ üyesi olduğu ve 'canlı bomba olabilir' şüphesiyle arandığı saptandı. Bunun üzerine bölgeye Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli polisler ve bomba imha uzmanları çağrıldı. Cadde trafiği kapatılıp araçta bomba imha uzmanları tarafından inceleme yapıldı. Yapılan incelemede sürücü Atmaca'nın üstünde ve araçta her hangi bir patlayıcıya rastlanılmadı. Gözaltına alınan Atmaca, sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü Karatay Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title