Haberler

Konya Cami Minaresinde İntihara Kalkıştı

Cami minaresinde intihara kalkıştıKONYA'da bir caminin minaresine çıkarak intihara kalkışan 19 yaşındaki C.H., polis tarafından ikna edilerek, aşağı indirildi.

Cami minaresinde intihara kalkıştı

KONYA'da bir caminin minaresine çıkarak intihara kalkışan 19 yaşındaki C.H., polis tarafından ikna edilerek, aşağı indirildi.

Olay, bugün saat 13.00 sıralarında Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yanındaki Tıp Camii'nde meydana geldi. C.H., iddiaya göre, Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nin Nöroloji Servisi'ne giderek, kendisinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve tedavi için ilaç almak istediğini söyledi. Sağlık çalışanları da nöroloji polikliniği ya da acil serviste tedavi olması gerektiğini belirterek, polikliğine yönlendirmek istedi. C.H. de iddiaya göre 3'üncü kattaki Nöroloji Servisi'nin penceresini açıp, intihara kalkıştı. Hastane polisi ve sağlık görevlileri tarafından ikna edilen C.H., tedavi için acil servise götürüldü. Doktorlar C.H.'nin AMATEM'e götürülüp, orada teşhis ve tedavisinin olması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine C.H.'yi AMATEM'e götürmek için emnyet müdürlüğünden polis ekibi çağrılıdı. Polisin gelmesi beklenildiği sırada acil servisten kaçan C.H., hastanenin yakınındaki Tıp Camii'nin minaresine çıkarak intihara kalkıştı. C.H., kendisini ikna etmek isteyen polislere "Karnım aç. Tedavi olmak için ilaçlarımı alamadım."dedi. Poliste, bir poşet içinde ekmek, meyve suyu ve bisküvi gibi yiyecek ve içecek ile ikna edebilmek için hastaneden bir hemşirenin getirdiği ilaçları gösterip, "Gel sana yiyecek getirdik. Hastaneden de ilaçların geldi." diyerek ikna edip aşağı indirdi.

C.H. de sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. C.H.'nin buradaki kontrolünün ardından polis merkezine götürülerek ifadesi alınacağı oradan da AMATEM'e götürüleceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meram Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title