Haberler

Konya Berberler ve Kuaförler Odası Kadın Üyeleriyle Kahvaltıda Buluştu

Konya Berberler ve Kuaförler Odası kadın üyeleriyle ilk defa kahvaltı programında bir araya geldi.

Konya Berberler ve Kuaförler Odası kadın üyeleriyle ilk defa kahvaltı programında bir araya geldi.

Programa, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan, Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş, Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok ve oda üyeleri katıldı. Oda olarak kahvaltı programının bu yıl kadın üyelerine ilkini düzenlediklerini ifade eden Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok, "Salı günü bayan kuaförlerimizin tatil olmasından dolayı böyle bir etkinlik düzenledik ve birlik beraberliği sağladık. Pazar günleri erkek berberlerimiz tatil olmasından dolayı onlara kahvaltı verdik. Şimdi de bayan kuaförlerimizi burada ağırlıyoruz. Federasyon başkanımız ve birlik başkanımız ve birçok oda başkanımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinlik oldu. İnşallah devamı gelir" dedi.

Oda olarak sıkıntılarını da dile getiren Veli Baranok, "Pazar günü düzenlediğimiz toplantıya Milletvekilimiz Mehmet Babaoğlu da geldi, berberler ve kuaförlerle ilgili sıkıntılarımızı dile getirdik. Kendilerinden randevu da aldık, inşallah Çarşamba günü meclise gidip bunları yazılı bir şekilde sunacağız. Bütün mesleklerde olduğu gibi bizim meslekte de ufak tefek sıkıntılar var, inşallah bu sıkıntıları gidereceğiz" ifadelerini kullandı.

Türkiye Berberler, Kuaförler Güzellik Uzmanı Federasyon Genel Başkanı Bayram Karakaş da, berberler ve kuaförlerin yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi, düzenlenen kahvaltı organizasyonundan dolayı teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title