Haberler

Konya Basınında Bugün

Konya'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Hakimiyet: 'Konya'ya İki Ateş Düştü' Siirt'in Pervari İlesinde, Güvenlik Güçleriyle Teröristler Arasında Çıkan Çatışmada Şehit Olan Üsteğmen Mustafa Çuhadar'ın Cenazesi, Memleketi Konya'da Toprağa Verildi

Konya'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

HAKİMİYET: 'Konya'ya iki ateş düştü'

Siirt'in Pervari ilesinde, güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Üsteğmen Mustafa Çuhadar'ın cenazesi, memleketi Konya'da toprağa verildi. Aynı çatışmada şehit olan Karaman nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Yunus Berber'in acı haberi Konya'daki kayın pederi Mahmut Özalp'in evini yasa boğdu.

KONYA'NIN SESİ: 'Dev tesis yaptıracak'

İthal Angus düvelerle hayvancılık sektörüne giren Konya Şeker, 5 yıl içinde 50 bin büyükbaş hayvan kapasiteli Et ve Et Ürünleri Entegre Tesisi'ni hayata geçirmeyi planlıyor.

KONYA YENİGÜN: 'İki şehit iki dram'

Son görevinde şehit olan Konyalı Piyade Komando Üsteğmen Mustafa Çuhadar ve Karamanlı Piyade Komando Uzman Çavuş Yunus Berber'in şahadet haberi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Evli olan şehitlerimiz geride iki yetim bıraktı.

MEMLEKET: 'Eleştirmekte özgürsünüz'

Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi ile Selçuklu Tıp Fakültesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 2009-2010 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreninde ilginç anlar yaşandı. Eğitim sistemini eleştiren bir öğrenciyi alnından öpen Rektör Prof. Dr. Süleyman Okudan, '6,5 yıl önce üniversitede yaptığınız bu eleştirileri özgürce dile getirebiliyor muydunuz? Özeleştiri yapın ancak vefa duygunuzu asla bir kenara atmayın' dedi.

MERHABA: '5 kaza: 2 ölü, 16 yaralı'

Şehir merkezi, Aksaray, Çumra ve Akşehir'de meydana gelen 5 ayrı kazada 2 kişi öldü, 16 kişi yaralandı. Akşehir'de tarım işçilerini taşıyan araç kaza yaptı, 10 kişi yaralandı.

RASYONEL HABER: 'Meram Belediyesi'nden şehitlere saygı ifadesi '

Meram Belediyesi tarafından her yıl yaz aylarında geleneksel olarak düzenlenen mahalle şenliklerinin, ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle bu yıl yapılmamasına karar verildi.

YENİ KONYA: 'Korkmaz'lardan eğitime destek'

'Eğitime yüzde 100 Destek Kampanyası' çerçevesinde Valilik toplantı Salonu'nda Korkmaz Beton Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Korkmaz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Konya Valisi Aydın Nezih Doğan'ın katılımıyla protokol imzalandı.

YENİ MERAM: 'Tayinine 2 gün kala şehit oldu'

Şehit Üsteğmen Mustafa Çuhadar'ın, Eğirdir'e tayini çıkmıştı. Şehit Çuhadar, bugün ilişik keserek Konya'daki baba ocağına gelecekti.

(MUH-MRS-ZZ) - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

title