Haberler

Konya Basın Konseyi'nde Görev Değişimi

Konya Basın Konseyi başkanlığı görevine getirilen Mustafa Tatlısu, görevi törenle Ahmet Bahçıvan'dan devraldı.

Konya Basın Konseyi başkanlığı görevine getirilen Mustafa Tatlısu, görevi törenle Ahmet Bahçıvan'dan devraldı.

Devir teslim töreninde konuşan Ahmet Bahçıvan, " Konya'nın çok özel insanlarıyla  biraya geldiğimiz Basın Konseyi'ne hizmet etmekten oldukça mutlu oldum. Bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğim. Görevi gönül rahatlığıyla sorumluluğunu bilen bir insana devretmekten de son derece mutluyum" dedi.

Basın Konseyi Başkanlığına seçilen Mustafa Tatlısu ise önemli bir sorumluluk üstlendiğinin farkında olduğunu belirterek, bugüne kadar gerek başkanlık gerekse yönetim ve her alanda hizmet edenlere teşekkür etti.

Tatlısu "Biz sadece bir sektör temsilcisi değiliz. Aynı zamanda çok önemli bir sivil toplum kuruluşuyuz. Konya'da, ülkemizde, çevremizde, hatta dünyamızdaki her gelişme bizi ilgilendirir. İlgilendirmek zorunda. Biz bir aileyiz. Bunu böyle kabul ettiğimiz sürece dünyadaki hiçbir gelişmeye tarafsız ve duyarsız kalamayız. Kaldı ki; burası Türkiye'nin en önemli coğrafyasında yer alan, dünyayı kucaklayan Hazreti Mevlana'nın şehri. Burası Başbakanın şehri. Burası Nasrettin Hoca'nın ifadesiyle dünyanın merkezi. Bu şehirde valiye, belediye başkanına, işadamına düştüğü kadar bize de görev düşmektedir. Bu anlayışla birlik ve beraberlik içerisinde önemli bir sorumluluğu üstlenmiş bulunuyoruz" diye konuştu.

Törenin sonunda Ahmet Bahçıvan, görevi Mustafa Tatlısu'ya devretti. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title