Haberler

Konya Basın Konseyinde Görev Değişimi

Güncelleme:

Konya Basın Konseyinin mevcut başkanı Ömer Kara, başkanlığa seçilen Ahmet Hakan Bahçıvan'a görevi devretti.

Konya Basın Konseyi'nin mevcut başkanı Ömer Kara, başkanlığa seçilen Ahmet Hakan Bahçıvan'a görevi devretti.

Dedeman Otel'de gerçekleştirilen programa Konya Basın Konseyi üyeleri katıldı. Bu tür görevlerin bayrak yarışı olduğunu söyleyen Konya Basın Konseyi'nin mevcut başkanı Ömer Kara, "Konya Basın Konseyi başkanlığına seçildiğim ilk andan itibaren asla koltuğun büyüsüne kapılmadım. Bütün derdim; Konya'nın menfaatlerini ön planda tutarak meslektaşlarımızın şartlarını daha iyiye yükseltmek gayretinde oldu. Böylesi görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu, zamanı geldiğinde tadında bırakılmasının gerekliliğine inandık. Konseyimiz bundan sonra da aynı kararlılık ve azimle hizmet etmeye devam edecektir. Camia olarak sürekli bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Her ne şart altında olursa olsun, mesleki şeref ve onurumuzdan asla taviz vermeyeceğiz. Yeni dönem Basın Konseyi Başkanlığına seçilen kardeşim, dostum Ahmet Hakan Bahçıvan da camiamıza, Konya'mıza ve ülkemize büyük hizmetlere vesile olacaktır diye düşünüyorum" dedi.

Konya Basın Konseyi başkanlığına seçilen Ahmet Hakan Bahçıvan ise, bugüne kadar hizmet eden yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, "Konya'ya en güzel hizmeti nasıl yapabiliriz, Konya'daki meslektaşlarımızın gelişimlerini nasıl gerçekleştirebiliriz, bunun üzerindeki çalışmalarımızı hızlandırmak için böyle bir konseye imza attık. Hep beraber başarımız için uğraş veriyoruz. Sadece yönetimdeki arkadaşlarımızın değil bu görev. Bütün üye arkadaşlarımızın da bu konuyla ilgili hassasiyetlerini ve çalışma şevklerini kırmadan bu görevi hep beraber yürüteceğiz" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Hakan Coşkun Ömer Kara Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title