Haberler

Konya Başbakanı Bekliyor

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun, ilk yurt içi ziyaretini gerçekleştireceği memleketi Konya’da heyecanlı bekleyiş sürürken mitingin yapılacağı alanda hazırlıklar sona aşamaya geldi.

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun, ilk yurt içi ziyaretini gerçekleştireceği memleketi Konya'da heyecanlı bekleyiş sürürken mitingin yapılacağı alanda hazırlıklar sona aşamaya geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun göreve gelmesinin ardından ilk ziyaretini yapacağı memleketi Konya'da heyecanlı bekleyiş sürüyor. Başbakan Davutoğlu'nun halka hitap edeceği şehir meydanındaki miting alanında hummalı çalışma devam ederken alan büyük mitinge hazırlanıyor. Kentteki en yüksek iki gökdelene Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dev posterleri asıldı. Bilbordlara da afişler yapıştırılarak tüm Konyalılar mitinge davet edildi.

Konyalı hemşehrileri yarın Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyor. Emekli Mehmet Ali Yalçın, Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlığı'nın vatana, millete hayırlı olmasını dileyerek, "Ben Davutoğlu'nun hemşehrisiyim. Kendisinden daha büyük başarılar bekliyorum. Zaten Cumhurbaşkanımız da Konya'nın birinci derece fahri hemşehrisiydi. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Emine Altunkap ise, "Başbakan'ın Konya'dan çıkması bizim için büyük gurur ve onur. Heyecanla onun gelmesini bekliyoruz. Muhalefet bile Konya'da Başbakanı sahiplenmiş durumda. CHP'li ve MHP'liler bile Başbakan'ın Konyalı olmasından dolayı çok mutlular. Yarın burada herkes Başbakanı çok güzel bir coşkuyla karşılayacak" diye konuştu.

Ahmet Öz de, "Davutoğlu'nun Başbakan olması Konyamız için çok güzel. Çok memnun olduk. Konyamıza yakışan bir şey. Konya'dan da niye bir Başbakan çıkmasın. Her taraftan çıkıyor bir de Konyamızdan çıksın" şeklinde görüşlerini paylaştı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Ak Parti Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title