Haberler

Konya Ayrı Yaşadığı Eşiyle Konuşmaya Gitti, Bacanağı Tarafından Öldürüldü

Konya'da ayrı yaşadığı eşi S.O. ile konuşmak için giden 42 yaşındaki Hüseyin Oğuz, tartıştığı bacanağı Hüseyin K. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Konya'da ayrı yaşadığı eşi S.O. ile konuşmak için giden 42 yaşındaki Hüseyin Oğuz, tartıştığı bacanağı Hüseyin K. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Melikşah Mahallesi Donanma Sokak'ta meydana geldi. Market işleten 4 çocuk babası Hüseyin Oğuz, iddiaya göre bir süredir ayrı yaşadığı eşi S.O. ile konuşmak için eşinin ailesinin evine gitti. Oğuz ile aile fertleri arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmaya bacanağı Hüseyin K. de katıldı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Hüseyin K., iddiaya göre, Oğuz'u, karnından bıçakladı. Oğuz kanlar içinde yere yığılırken Hüseyin K. de otomobiliyle olay yerinden hızla uzaklaştı. Oğuz, ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Oğuz, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Kaçan Hüseyin K. de kısa süre sonra polis tarafından yakalandı. Sağlık kontrolünden geçirilen Hüseyin K. sorgulanmak için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Polis, olayın gerçekleştiği evin bahçesinde suç aleti bıçağı aradı, ancak izine rastlanılmadı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Oğuz Selçuklu Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title