Haberler

Konya Ahmet Davutoğlu Gönüllüleri Platformu'ndan Başbakan'a Destek

Konya Ahmet Davutoğlu Gönüllüleri Platformu, 7 Haziran seçimlerinde Başbakan Ahmet Davutoğlu için vatandaşlardan destek istedi.

Konya Ahmet Davutoğlu Gönüllüleri Platformu, 7 Haziran seçimlerinde Başbakan Ahmet Davutoğlu için vatandaşlardan destek istedi.

Zafer Meydanı'na kurulan stantta vatandaşlara broşür ve gazete dağıtan Konya Ahmet Davutoğlu Gönüllüleri Platformu gönüllüleri, 7 Haziran seçimleri için destek istedi. Platform üyelerinden Mehmet Köse yaptığı açıklamada, "Bu kadim başkent toprağı bir Başbakan çıkardı. Bu gurur hepimizin. Düşüncesi, fikri, hayat felsefesi ne olursa olsun bu şehrin insanı bu gururu güçlendirerek taşıyacaktır. İnanıyoruz ki bu şehir tarafını düşünmeden ve beraber olabilme duygusuyla kendi evladını büyük bir gururla bağrına basacaktır. Yine inanıyoruz ki Davutların Ahmet, Konya'nın verdiği gücü her alanda hissedecek kuvvet inancına Konya'nın fedakar insanlarının inancı ve kuvvetini katarak yoluna devam edecektir. İdeolojiye kapılmandan evladını sahiplen Konya, gururunu, tarihi sorumluluğunu sahiplen. Yarınlara anlatılacak güzel hatıraları sahiplen. Düşünceni fikrini, hayat felsefesini bir kenara bırak. Öz diyarından çıkardığın bilgeyle gurur duy. Konya'mızın itibarı Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte bu gurur senin Konya" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Davutoğlu Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title