Haberler

Konukoğlu'ndan Yeni Hukümete Tebrik

Güncelleme:

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, "Ekonomik istikrar hız kesmeden sürmeli, her alanda kalkınma hamlesi devam etmelidir" dedi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, yeni kurulan hükümeti tebrik ederek, "Ekonomik istikrar hız kesmeden sürmeli, her alanda kalkınma hamlesi devam etmelidir" dedi.

Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Ahmet Davutoğlu Başbakanlığında kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin 62. Hükümetinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyerek, yeni kabinenin tüm üyelerini kutladı.

Dünyada ve özellikle bölgede yaşanan olumsuz koşullara rağmen önceki hükümet döneminde Türkiye'nin büyümesini sürdürdüğünü vurgulayan Konukoğlu, "Siyasi ve ekonomik istikrarı yakalayan Türkiye'de, özellikle son yıllarda çok daha başarılı işlere imza atıldı, her alanda büyük mesafe alındı. Büyük performans sergileyen Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki bir önceki hükümete teşekkür ederiz" diye konuştu.

GSO Başkanı Konukoğlu, kabine içinde ciddi bir değişiklik yapılmaması ve ekonomi yönetimindeki isimlerin değişmemesini memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Yeni kabinenin, ülkemizi daha ileriye taşıyacağına, yeni ufuklar açacağına inanıyoruz. Gaziantep iş dünyası olarak, ekonomik istikrarın hız kesmeden sürmesini, her alanda kalkınma hamlesine devam edilmesini bekliyoruz. Bunun için yeni hükümetimiz, 'yüksek katma değerli üretim ve istihdamı artıracak, yatırım ortamını iyileştirecek, ihracatı teşvik edecek' programlara 2015 genel seçimlerine kadar kesintisiz devam etmelidir. Yapısal reformları hayata geçirmelidir. Güçlü bir Türkiye, bölgesinde de barışın ve istikrarın güvencesi olacaktır" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Davutoğlu Adil Konukoğlu Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title