Haberler

Konuklu Camii Dualarla İbadete Açıldı

Güncelleme:

Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık ve Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu ile birlikte Konuklu Camii'nin açılışını yaptı.

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesine bağlı Konuklu Mahallesınde bulunan 80 metrekarelik camii ihtiyaca cevap vermediğinden 2013 Ağustos ayında yıkılarak Hayırsever Abdurrahman Saçaklı tarafından bağışlanan arsada 300 metrerakelik 2 katlı 1000 kişilik yeni bir camii bir yıl gibi kısa zamanda Hayırsever Aziz ÇayırcıoğluveŞanlıurfalı'ların destekleriyle ibadete hazır hale getirildi.

Açılış Haliliye İlçe Müftülüğüne Bağlı Hz.Ebubekir Camii İmam-Hatibi Mehmet Kılıç'ın Kur'an Kerim tilavetiyle başladı.

Ardından Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu ve Şanlıurfa il Müftüsü İhsan Açık birer konuşma yaparak camiinin açılışını yaptılar. Daha sonra Müftü Açık camide cuma vaazı verdi.

Açılışa Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, çok sayıda Konuklu Mahalle sakinleri katıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Konuklu Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title