Haberler

Konuğu Hatipoğlu'nu Şaşırttı: İntihardan Vazgeçip Size Geldim

Güncelleme:

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Nihat Hatipoğlu'na kadın konuklarından "İntihardan vazgeçip size geldim" demesi ekran başındakileri şaşkına çevirdi.

Ramazan ayı dolayısıyla hem iftar öncesi hem de sahurda izleyici ile buluşan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'na ilginç sorular yöneltiliyor.

"İNTİHAR ETMEK ÜZEREYKEN..."

Dün gece sahur programında "Nuh Tufanı" hakkında bilgiler veren Hatipoğlu'na kadın konuklarından birinin "İntihar etmek üzereyken vazgeçip programınıza geldim" demesi herkesi şaşkına çevirdi.

"İNTİHAR BİR CİNAYETTİR"

Konuğuna neden intihar etmek istediğini soran Hatipoğlu "İntihar yanlış bir çıkış yoludur. Allah'ın sana verdiği cana kendin kıyıyorsun. İntihar bir cinayettir" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Nihat Hatipoğlu Medya Haberler

500

Yorumlar (39)

DR EMITT BROWN:

Deccal görevde, Mehdi nerede :D hahaha müslümanlara soruyorum, eğer ilahınız gerçekten sizi seviyorsa neden bu hallerdesiniz ? Rabbiniz çok net sizleri terk etmiş, bir tek parasını almak kaydıyla size umut verecek hatipleriniz var. Gerçek tanrınız nerede ? Bu arada intihar etmek günah değildir, her ne kadar Nisa Suresinin 29ncu ayetinde yapmayın dese bile, çekin besmeleyi beni Allah öldürdü deyin.

2
80
yanıtYanıtla
ramazan:

Su Nihat benim g''zümde bes para etmez degilmiki söyledikleriyle dünya malina tamah etmesi uymuyor, birde oglan yetistiriyor kendisi gibi masalci. O degilde bazan o kadar ileri gidiyorki azraille peygamberin arasindaki gecen sözleri bile anlatiyor. Ticareti iyi biliyor koyuna saman satabilecegini iyi biliyor.

7
39
yanıtYanıtla
ekim ballıekim_im_@hotmail.com:

çok komiksin :((

yanıt0
yanıt0
ERTUĞRUL AKINtatanga_ertugrul@hotmail.com:

ramazan çok cahilsin

yanıt0
yanıt0
kimsesiz:

yaziklar olsun evlenme programin dan farki yok

9
36
yanıtYanıtla
KIMSESIZ KAL ZATENkimsesiz@gmail.com:

ne diyon la sen?

yanıt0
yanıt0
kimsesizgurbetexpress@gmx.de:

ne dedigimi mi merek ediyon laaaa cok mu merak ediyorsun avrupada bir camii kermisine 12 bin euro talep eden dini ne Kadar biliyor ne Kadar anlatir isiniz gücünüz sah sah cilik

yanıt0
yanıt0
BAWER:

Gene İntihar edersin çünkü Nihat peygamber değil doktor değil ve gayri islamidir

3
37
yanıtYanıtla
mal baver kürtsinan_leylek@hotmail.com:

sende ceccalsın ozaman

yanıt0
yanıt0
UYUMLU:

ÇOK MÜTEVAZİ BİR ŞAHIS HER SORUYA CEVAP VERİYOR AMA SAÇMA SAPAN ŞEYLERİN DİNİMİZDE KARŞILIĞI OLMASADA YİNE UYGUN CEVABI VERMESİ ÇOK GÜZEL .TEBRİKLER.

33
2
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title