Haberler

Kontrolden Çıkan Otomobil Tarlaya Uçtu: 2 Yaralı

Aydın’ın Efeler ilçesinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan otomobilin tarlaya uçması sonucu 2 kişi yaralandı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan otomobilin tarlaya uçması sonucu 2 kişi yaralandı.

Kaya, bu gece saat 23.45 sıralarında Efeler ilçesine bağlı Işıklı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Işıklı Mahallesi'nden il merkezi istikametine seyir halinde olan Burhan Ç. idaresindeki 09 EF 342 plakalı otomobil, Işıklı-Efeler karayolu Aydın-İzmir otoban köprüsü mevkiine geldiğinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Karşı şeride geçen araç, önce yolun kenarındaki kaldırıma ve ardından ise toprak yığınına çarptı.

Toprak yığınına çarpmasının ardından havalanan otomobil, havalanarak tarlaya burun üstü çakıldı. Birkaç takla atan araç güçlükle durabildi. Kazada sürücü Burhan Ç. ile araçta yolcu olarak bulunan arkadaşı Okşan Ö. Yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücüleri kazayı polis ve itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin de yardımıyla kurtarılan yaralılar, 112 Acil Servis ambulansıyla Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title