Haberler

Genç Kızın Fren Yerine Gaza Basıp Şarampole Yuvarlandığı Kaza Kamerada

Güncelleme:

Bursa'da, virajdan dönmek isterken yanlışlıkla fren yerine gaza basınca dereye uçan genç kızın neden olduğu kaza MOBESE kamerası tarafından görüntülendi.

Bursa'da, virajdan dönmek isterken yanlışlıkla fren yerine gaza basınca otomobili ile Irgandı Deresi'ne uçan 23 yaşındaki Kübra Simay Omak'ın neden olduğu kaza, MOBESE kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Görüntülerde, kontrolden çıktıktan sonra hızla üzerine gelen otomobilin önünden geçmesini izleyen yayanın soğuk kanlı davranışı dikkat çekti.

DERE YATAĞINA DÜŞTÜ

Merkez Yıldırım ilçesi Gökdere Bulvarı'nda geçtiğimiz 13 Ağustos günü meydana gelen trafik kazasında, Setbaşı istikametine giden Kübra Simay Omak yönetimindeki 16 NH 188 plakalı otomobil, virajı dönmek isteyen sürücünün yanlışlıkla fren yerine gaza basması sonucu kontrolden çıkıp banketi aşarak dere yatağına düştü.

BABA PANİKLE KENDİNİ YARALADI

Ters dönen otomobilden hafif sıyrıklarla kurtulan Kübra Simay Omak ve yanında bulunan 10 yaşındaki kardeşi Serhat Omak, gelen 112 ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı haber alarak olay yerine gelen infaz koruma memuru baba Suat Oymak panik içinde 2 metre yükseklikten aşağıya atlayınca düşüp sol bacağını kırdı.

TABURCU EDİLDİLER

Ambulanslar ile Muradiye Devlet Hastanesi'ne getirilen kazada yaralanan Kübra Simay Omak ile kardeşi Serhat'ın yanı sıra düşerek bacağını kıran babası Suat Omak tedavilerinin ardından taburcu edildiler.

KAZA KAMERADA

Yaşanan bu kaza Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne ait MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Olay anında yolda yürüyen bir kişinin, kontrolden çıkıp hızla üzerine gelen otomobilin önünden geçip dereye yuvarlanmasını soğukkanlı bir şekilde izlemesi dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökdere Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

kara bela:

Tayip istifaa ??

7
11
yanıtYanıtla
erkan:

geberseydi keske

4
13
yanıtYanıtla
Ramço:

Yaa bu bayan sürücüler canlı bomba gibiler trafikte nezaman ne yapacakları belli olmuyo ben bi bayan sürücü gördüm mü trafikte kaçıyom

8
2
yanıtYanıtla
NO EHLİYET:

BAYANLARA YASAKLICAN BU EHLİYETİ.

4
4
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Boyle surtukler hem araba suruyor hemde Telefon la meskul periscope yapiyordu garantie

2
4
yanıtYanıtla
12345:

ehliyet almak kadın erkek meselesi değil. önemli olan iyi derecede sürmeden trafiğe çıkmamak. usta şoförler bile zaman zaman hata yapabilir. 15 yıllık şoförüm fakat şu an yaşadığım ilçedeki ben bilirim şoförler yüzünden araba sürmüyorum. tabanlara kuvvet

6
0
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Kadin Milleti ne At arabami bile emanet etmem

4
2
yanıtYanıtla
Turk evlat anasi:

10 yillik soforum sukur bir kazam bile yok ama her okulu bitirenede araba alip vermiyorlar mi iflitim Cogu kadin soforler hepsi uzerine alinmasin ama trafigi berbet ediyorsunuZ.

5
0
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Eda senle tanismak istiyorum bana Araba surmeyi ogretirmisin istersen Türkiye geleyim orda ogretirsin kiz galiba sende biraz Duygu Cetinkaya egosu var oylemi yoksa kadin haklari icin mi calisiyorsun

2
1
yanıtYanıtla
fakir:

ehliyet alacaklara ilk tecrübe el arabası sürmek olmalı

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title