Haberler

Kontrolden Çıkan Otomobil Baraja Uçtu (2)

1 KİŞİNİN CESEDİ ÇIKARTILDI Su altı polisi, yaptığı çalışmalar sonucunda suyun altındaki otomobile ulaştı.

1 KİŞİNİN CESEDİ ÇIKARTILDI

Su altı polisi, yaptığı çalışmalar sonucunda suyun altındaki otomobile ulaştı. Vinç yardımıyla sudan çıkartılan otomobilde 1 kişinin cesedi bulundu. Yapılan araştırmada cesedin 56 yaşındaki esnaf Hüseyin Koçoğlu'na ait olduğu saptandı. Adana'nın Saimbeyli İlçesi'nde oturan ve daha önce geçirdiği trafik kazasında sağ bacağını kaybeden Hüseyin Koçoğlu'nun, yanına arkadaşı olan ve gözleri görmeyen 54 yaşındaki çiftçi Yusuf Yıldızhan'ı alarak 01 Z 0796 plakalı engelli otomobiliyle Adana'ya gitmek üzere Saimbeyli'den ayrıldığı belirtildi.

Yakınlarının da ulaşamadığı Yıldızhan'ın da otomobilde olabileceği ihtimalini değerlendiren ekipler, su altında tekrar arama çalışması başlattı. Öte yandan olayı duyarak baraj kenarına gelen Koçoğlu ve Yıldızhan'ın yakınları da sinir krizi geçirdi. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Hüseyin Koçoğlu'nun cesedi Feke Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Saimbeyli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

emirhan çetin:

adam nereden uçtu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title