Haberler

Kontrolden Çıkan Hafriyat Kamyonu Restorana Daldı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Eyüp'te kontrolden çıkan hafriyat kamyonu önce kaldırıma, ardından bir restoranın mutfak bölümüne daldı. Kazada restoran çalışanı hayatını kaybederken, kamyon şoförü ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 19.00 sıralarında Kemerburgaz Mithat Paşa Mahallesi Selanik Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bulvar üzerinden Göktürk istikametine giden Ergün Ö. yönetimindeki 34 LDT 86 plakalı hafriyat kamyonu, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kaldırıma çıkıp reklam panosunu devirdi. Hızı kesilmeyen kamyon, bir balıkçı restoranının bahçesindeki iki araca çarptıktan sonra restoranın mutfak bölümüne girdi. Şoför mahallinde sıkışan Ergün Ö., itfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımlarıyla çıkarılıp hastaneye kaldırıldı. Kaza sırasında mutfakta bulunan restoran çalışanı Okan Al ise sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkarıldı. Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Okan Al'ın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Görgü tanıkları, kazaya sebep olan kamyonun bir başka hafriyat kamyonuyla yarıştığı iddiasında bulundu. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu. Bölgede sürekli benzer kazaların yaşanmasından şikayet eden mahalle sakinleri, hafriyat kamyonlarının hız radarı ve kantar olduğu için otoban yerine bu yolu tercih ettiklerini, aşırı hız sebebiyle de kazalara sebebiyet verdiklerini aktardı.

Olayla ilgili açıklama yapan Eyüp Belediye Başkanı Aydın "Kaza maalesef istenmeyen bir şey. Bu bölgedeki inşaat faaliyetlerimizden dolayı yoğun bir hafriyat çalışması var. Zannediyorum ki kamera kayıtları incelendikten sonra kaza sebebi anlaşılacak. Şoförün bir anlık dalgınlığından kaynaklanan bir kaza gibi gözüküyor. Emniyet birimlerimiz gerekli soruşturmayı yaptıktan sonra kazanın gerçek sebebini öğreneceklerdir. Emniyetimizin alması gereken önlemler varsa mutlaka tedbir alacaklardır. Bu konuda daha önce bir çalışma yapılmıştı ama bir eksik varsa o da tamamlanır" şeklinde konuştu.

Olayı anlatan görgü tanığı Vedat Kara ise, "İki kamyoncu yarış yapıyormuş. Sarı ışığın yandığını görüyorlar gaz kesmiyorlar geçerim düşüncesiyle bir tanesi kurtarıyor diğeri buradan doğru içeriye giriyor" diyerek yaşananları anlattı.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşması devam ediyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Göktürk Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (2)

FIRAT ŞANAL:

YEMEK SOFRALARIMIZA KADAR HARFİYAT KAMYONUNU GETİREN TÜM YETKİLİLERE TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİZ.

1
0
yanıtYanıtla
CEM ÖZYAĞMURLUmobilWeb@haberler.com:

Önlem alınması için illa bu mu yaşanmalı 8 senedir bu bölgede kamyonların gölgesinde yaşıyoruz. Kontrollü kamyon yolu yapmak bu kadar mı zor bu bölgede Ya bu kamyon yol kenarındaki bir okula dalgayı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title