Haberler

Kontes Alexandra Türkiye'deki Evini Satışa Çıkardı

Danimarka Kraliçesi Margrethe'nin küçük oğlu Prens Joachim ile bir süre evli kaldıktan sonra ayrılan ve Foto Muhabiri Martin Jörgensen ile evlenen Kontes Alexandra Alanya'daki evini satışa çıkardı.

Aralarında eski eşi Prens Joachim'in, şarkıcı Remee, Kandis-Jony gibi Danimarkalı ünlülerin ev satın aldıkları Oasis Sky Club sitesindeki evini 2.4 milyon krona (320 bin Euro) satışa çıkaran Alexandra, yakınlarına evini satın almaları tavsiyesinde bulundu. Alexandra, Danimarka dergilerine yaptığı açıklamada, 170 metrekare ve 2 yatak odasından oluşan evinin Türkiye'nin en güzel tatil beldelerinden birinde olduğunu, evi satın alanların sadece güzel bir ev değil aynı zamanda, bol güneşli Alanya'da yaşama hakkını da satın almış olacaklarını söyledi. Alexandra evini satın alanların fitnes salonu, sauna, internet gibi haklardan yararlanacaklarını ayrıca 24 saat güvenlikçi bulunduğunu söyledi.

Prens Joachim'den iki çocuğu bulunan Alexandra ayrıldıktan sonra Prenses unvanı elinden alındı ve 'Kontes' unvanı verildi. Lüks içinde yaşamayı seven Alexandra'nın bankalara 6 milyon 195 bin kron (850 bin Euro) borcu bulunduğu ve her ay 50 bin kron (6 bin 850 Euro) borç almaya başladığı için evine satmaya karar verdiği bildirildi. - Kopenhag

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Danimarka Türkiye Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title