Haberler

Konsolosluk Görevlilerinin Serbest Bırakılması

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD ) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, “Yapılan bu başarılı operasyon ülkemizin gücünü göstermesi bakımından da büyük önem arz etmektedir” dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD ) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, "Yapılan bu başarılı operasyon ülkemizin gücünü göstermesi bakımından da büyük önem arz etmektedir" dedi.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, 100 gündür IŞID'ın elinde rehin bulunan Musul Başkonsolosluğu çalışanları ve ailelerinden oluşan 49 vatandaşın serbest bırakılması ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Balin, 'Konsolosluk çalışanlarımızın100 gün sonra IŞID'ın elinden kurtarıldığı haberini Bandırma'da MÜSİAD 87.GİK toplantısında aldım. Bandırma'da bulunan yaklaşık 500 MÜSİAD dostu arkadaşlarımla birlikte sevince boğulduk. Başından beri büyük hassasiyetle yürütülen bu çalışmaların mimarları olan Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Milli İstihbarat Teşkilatımıza ve sağduyulu yayınlarından dolayı medya mensuplarına teşekkürlerimizi sunuyor, burada alıkonulan rehineleri sabırla bekleyen yakınlarına da göz aydınlığı dileklerimi sunmak istiyorum. Yapılan bu başarılı operasyon ülkemizin gücünü göstermesi bakımından da büyük önem arz etmektedir. Temennim odur ki, tüm İslam Coğrafyası adı barış olan dinimizin gerçek anlamını kavrayarak ve Kuran'ı Kerim'de işaret edilen 'Müminler ancak kardeştirler' ilkesiyle hareket eder" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Balin Bandırma Malatya Musul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title