Haberler

Survivor'da Pascal'ın 'Zenci' İddiası Büyük Yankı Uyandırdı

Güncelleme:

Survivor Allstar'ın 3 Mayıs akşamı yayınlanan ada konseyine Hakan ve Pascal arasında yaşanan tartışma damga vurdu.

Survivor All Star'da Ünlüler ile Gönüllüler bir kez daha karşı karşıya geldi. Oyunları kaybeden Ünlüler için konsey kurulurken, yarışmacılar arasındaki gruplaşma bir kez daha gün yüzüne çıktı. Pascal, Hakan ve Serenay'ın kendisine saygılı davranmadığını söylerken, oylamalar tamamlandı. Yarışmacıların dördü Hakan'ın adadan gitmesini istedi.

PASCAL: HAKAN, ZENCİ YAKIŞTIRMASI YAPTI

Ünlüler konseyde birbirine girdi. Hakan, tartışmadan dolayı Serenay'ın yanında yer alırken, Pascal her iki isme de tepki gösterdi. Kendisine Hakan'ın zenci yakıştırmasını yaptığını iddia eden Pascal, kendisinden saygı bekleyenlerin aynı saygıyı göstermelerini istedi.

SERENAY: HİÇ KİMSEYE BULAŞMADIM

Serenay ise Survivor'da ilk kez bu kadar kötü bir hafta geçirdiğini söyledi. Oyunu kaybettikten sonra sinir krizi geçirdiğini; ancak Pascal'ın bunu şov olarak değerlendirdiğini söyleyen Serenay, adada sadece Hakan'ın destek çıktığını anlattı.

İşte Serenay'ın sözleri; "Benim için gerçekten zorlu bir haftaydı. Hiç kimseye bulaşmadım, tartışmam bile olmadı. Bu hafta o kadar kötü geçti ki artık ben de dayanamadım. Annemin de belli bir rahatsızlıkları var. Sakinleştirici iğne olurken arka tarafta dalga geçilmesi beni bir hayli üzdü. Bunu sorduğumda şov kelimesi, Serenay abarttın denilince bir hayli üzüldüm. Öyle ya da böyle güçlü olmak zorundayım. Elenme pahasına olsa da çizgimden çıkmayı düşünmüyorum. Ya sabır diyorum ve önüme bakıyorum. Bu durumda Hakan da benim yanımda oldu. Adada tekrar sorduğumda Pascal'a pişman mısın dedi o da hayır dedi. Elini vicdanına koyması gerekiyor insanın."

PASCAL DOĞRU MU SÖYLÜYOR?

Serenay'ın suçladığı Pascal ise konseyde kendisini savundu. Hakan ile yaşadığı iki olayı paylaşan Pascal, Hakan'ın kendisine zencilik imasında bulunduğunu iddia etti. Konseyde Hakan'a 'Önce bana ve rengime saygı duyacaksın' diyen Pascal, bir olayda da Hakan'ın kâğıtları yere attığını, kendisini uyarması üzerine Hakan'ın, "Acun'un parasını verdiği zenciler toplasın" yanıtını verdiğini söyledi.

Pascal'ın suçlamaları karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Hakan ise zaman zaman ayağa kalkarak söylenenlere tepki gösterdi. Acun Ilıcalı'dan tartışmaya müdahale etmesini isteyen Hakan, Pascal'ın yalan söylediğini, aralarında söylendiği gibi bir dialogun geçmediğini iddia etti.

Kaynak: Acunn.com / Komik - İlginç

Star Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (26)

OnurMobil-IOS:

Pascal yalan soyluyor neden hakan nigga zenci kelimesinin anlamini bilerek yuzune soylesin come on pascal

20
42
yanıtYanıtla
7.62mobilWeb@haberler.com:

Pascal Adam değilsin

34
24
yanıtYanıtla
ssmobilWeb@haberler.com:

Yahu bu serensy denen kız intikamdan başka bir şey düşünmüyor.Tek amacı Merveyi ordan göndermek. Kendiside geçen sene en yakın arkadaşı Tolganın adını yazmıştı.Bu senede Bernayı yazdı.Hep kendini haklı görüyor. Merveyi kıskanma.Kız ölümüne yarışıyor orda. İnsşallah bu sene Merve şampiyon olur.

22
13
yanıtYanıtla
turabimobilWeb@haberler.com:

En iyisi turabi adam arakadan konuşmaz

5
30
yanıtYanıtla
.....mobilWeb@haberler.com:

Pascal neden yalan söylesin onun ne Hakan nede Serenay gibi ne şöhrete nede paraya ihtiyacı var Hakan tam bir karektersiz Doğukan sonunda doğruları gördü ve ondan yavaş yavaş uzaklaşıyor Adanın en efendi veen karekterli yarışmacısı Merve Aydın

16
17
yanıtYanıtla
FENERJ3AHÇEMobil-IOS:

Yalan atma biz Türkiye olarak Türk'ü Kürdü Çerkezi lazı kısaca 80 milyonu herşeyi yapar ama ırkçılığı asla yapmaz

16
15
yanıtYanıtla
iskenderunlu Mobil-ANDROID:

pascal tambir yalanci

19
11
yanıtYanıtla
roberta sunamobilWeb@haberler.com:

Artık Hakan ve Serenay gitsinNe yapacaklarını şaşırdılar...Hakan bir Türk erkeğinin nasıl olacağını ogretecigine önce kendisine baksın karakterdir Serenay ise babalık dersi vermesin..MaluM

14
13
yanıtYanıtla
bitlislimobilWeb@haberler.com:

Bitlisli gercekten merve cakalin önde gideni serenay adam gibi kiz cok dururst

13
14
yanıtYanıtla
MuroMobil-IOS:

Zenci işte hıyara bak yok beyaZ

8
18
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title