Haberler

Marketten Aldığı Konservenin İçinden Taş Çıktı

Güncelleme:

Giresun'da bir vatandaş, marketten aldığı barbunya konservesinin içinden taş çıktığını iddia ederek, konuyu sosyal medyadan duyurdu.

Giresun'un Görele ilçesinde marketten alışveriş yaptığını söyleyen Serdar Şahin, aldığı barbunya konservesiyle eve geldiğini ve yemek için açtığında içinden taş çıktığını iddia etti.

SOSYAL MEDYADA DUYURDU

Konuyu sosyal medyadan paylaşan Şahin, "Evime çok yakın olan bir marketten aldığım barbunya konserve ile öğün geçiştiriyordum. Aldığım konservenin içinden fotoğrafta görüldüğü gibi taş çıktı, bir an dişim kırıldı zannedip panikledim. Taş olunca şükrettim ama görünen kocaman taşın barbunya konservesinin içinde ne işi var. Yutulabilecek boyutta olsaydı yutabilirdim de. Allah'tan yutulacak büyüklükte değildi. Bu durumda sebzelerin ayıklanmadan mı, yıkanmadan mı, hangi şartlarda pişirildiğini merak ediyoruz. İnsan sağlığı ile bu şekilde oynanamaz. Tüketici haklarına şikayette bulunarak yasal hakkımı arayacağım. Artık hiçbir şeye güvenimiz kalmadı." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Serdar Şahin Giresun Görele Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title