Haberler

Konserve Kavanozlarından Esrar Çıktı

Düzce’de yapılan operasyonda kavanoz içerisinde gizlenmiş bin 870 gram kubar esrar ile boyları 200 santimetreye ulaşan 7 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirildi.

Düzce'de yapılan operasyonda kavanoz içerisinde gizlenmiş bin 870 gram kubar esrar ile boyları 200 santimetreye ulaşan 7 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Çilimli ilçesine bağlı Yukarıkaraköy'de bir kişinin evinin bahçesinde izinsiz kenevir bitkisi yetiştirerek esrar maddesi elde ettiği ve satışını yaptığı ihbarı yapıldı. Bunun üzerine harekete geçen Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, istihbarat ekipleri ve Çilimli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler söz konusu eve baskın yaptı. Yapılan baskında görev yapan jandarma narkotik köpeği 'Alıç', çeşitli yerlere kavanozlarda saklanmış olan satışa hazır bin 870 gram kubar esrar ile boyları 200 santimetreye ulaşan 7 kök Hint keneviri bitkisi buldu. Gözaltına alınan zanlı yapılan sorgulamasının ardından adli makamlara sevk edildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çilimli Düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title