Haberler

Konservatuvar Sınavları İçin Başvuru Süresi Doluyor

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı ve Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi'nin 20-21 ve 27 Eylül tarihlerinde gerçekleştireceği sınavlar için başvuru süresi 12 Eylül Cuma günü doluyor.

Sınavlara girmek isteyenlerin yarın mesai bitimine kadar Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü'nün fuar içindeki Leyla Atakan Kültür Merkezi'ne bizzat gelerek başvuru yapmaları gerekiyor. 18 yaşından küçük adayların başvuruları velilerinin nezaretinde kabul ediliyor.


İSTENİLEN EVRAKLAR

Kayıt sırasında adaylardan 1 fotoğraf ve nüfus cüzdanı isteniyor. Adaylar bu sırada sınav giriş belgesini doldurarak başvurularını yapmış oluyor.

SINAV TARİH VE YERLERİ

Konservatuvarın Batı, TSM, THM ve Dini Musiki bölümlerinin sınavları 20-21 Eylül tarihlerinde Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü'nün fuar içindeki binasında gerçekleştirilecek. Tiyatro Bölümü'nün sınavı 27 Eylül Cumartesi günü Plaj Yolu Cumhuriyet Kültür Merkezi'nde, Bale Bölümü'nün sınavı ise 20-21 Eylül'de SDKM'de yapılacak. Güzel Sanatlar Bölümü'nün sınavları Anıtpark Güzel Sanatlar Atölyesi'nde 20-21 Eylül'de gerçekleştirilecek. Bunun yanı sıra Geleneksel Türk Süsleme Sanatları'nın sınavı da 20 Eylül Cumartesi günü Seka Kültür Evleri'nde yapılacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Leyla Atakan Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title