Haberler

Konservatuar Öğrencilerinden Cezaevinde Konser

Niğde Üniversitesi (NÜ) Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü öğrencileri, Niğde E Tipi Kapalı Cezaevi'nde kalan hükümlü ve tutuklulara konser verdi.

Niğde Üniversitesi (NÜ) Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü öğrencileri, Niğde E Tipi Kapalı Cezaevi'nde kalan hükümlü ve tutuklulara konser verdi.

Cezaevi salonundaki konserde öğrenciler, çeşitli yörelere ait 14 eser seslendirdi.

Yaklaşık 1 saat süren konserde, türkülere alkışlarıyla eşlik eden hükümlüler, eğlenceli dakikalar yaşadı.

Cezaevi Müdürü Necati Karacık, yaptığı konuşmada, cezaevlerinin "kapalı kutu" olarak bilinen ve kimsenin gelip gitmek istemediği yerler olduğunu savunarak, öğrencilere verdikleri moralden dolayı teşekkür etti.

Karacık, hükümlülerin moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak için konser düzenlediklerini belirterek, "Bu tür etkinlikler periyodik aralıklarla devam edecek. Düzenlenen bu faaliyetler ile hükümlü ve tutukluların kendilerini iyi hissettiklerini gözlemliyoruz. Hepsini Allah kurtarsın. Cezaevi Eğitim Birimine de verdikleri destekler için teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Niğde Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title