Haberler

Isparta'da Konsere Bilet Yerine Mamayla Girdiler

Güncelleme:

Isparta Hayvan Sahiplendirme Platformu ile Süleyman Demirel Üniversitesi Rock Kulübünün düzenlediği konseri, sokak hayvanları için yiyecek götürenler takip etti.

Konsere bilet yerine mamayla girdiler Isparta Hayvan Sahiplendirme Platformu ile Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rock Kulübü tarafından düzenlenen konseri, sokak hayvanları için yiyecek getirenler takip etti. SDÜ Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi'ndeki konsere gelenler, kapıda bekleyen görevlilere, bilet yerine yanlarında sokak hayvanları için getirdikleri yiyecekleri verdi. Söz konusu mamalar görevlilerce kolilenerek, daha sonra yapılacak besleme gününde sokak hayvanlarına verilmek üzere teslim alındı. Isparta Hayvan Sahiplendirme Platformu Başkanı Mete Varol, gazetecilere, platformun üyelerinin 3 sene önce tamamı üniversite öğrencisi bir grup olarak sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden toplandığını söyledi. Platformun, Isparta'daki sokaklarda yaşayan yaralı, sakat ya da aç hayvanlar için farkındalık oluşturmak amacıyla kurulduğunu ifade eden Varol, insanların bu konuda elini taşın altına sokmasını istediklerini dile getirdi. Yaklaşık 5 aydır sokak hayvanları için besleme günlerini organize ettiklerini belirten Varol, "Öğrenci olduğumuz için maddi kaynaklarımız bir yere kadar bu faaliyetlerimizi sürdürmemizi sağladı. Bir yerden sonra tükenmeye başladı. Hayvanlar için yiyecek temin amacıyla konser düzenleme fikri ortaya çıktı ve konseri düzenlemeye karar verdik. Biletleri ise kuru mama ve makarna olarak ayarladık" dedi. Öğrenciler olarak ellerinden geleni yaptıklarını ve tek hedeflerinin hayvanlarını beslemek olduğunu vurgulayan Varol, etkinlik kapsamında Türkiye'den 250 kilogram mama geldiğini, konser sırasında toplanan yiyeceklerle bunun artacağını sözlerine ekledi. Etkinlik, SDÜ Rock Kulübü bünyesindeki üç grubun konseriyle sona erdi. -Konsere bilet yerine mamayla girdiler-SDÜ Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi-Süleyman Demirel Üniversitesi

Kaynak: AA / Güncel

Isparta Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title