Haberler

Konserde Soliste Sürpriz Evlilik Teklifi

Bayraklı Belediyesi Türk Sanat ve Çok Sesli Korosu unutulmaz bir konserin altına imza attı.

Bayraklı Belediyesi Türk Sanat ve Çok Sesli Korosu unutulmaz bir konserin altına imza attı. Konserde, solistlerden Tuğçe Çağlar'a erkek arkadaşı tarafından evlenme teklifi edildi. Koro şefi Dr. Halil Altınköprü'nün doğum günü de sahnede pasta kesilerek kutlandı. "Mazi kalbimde yaradır" isimli şarkıda tango oynandı. " Çayeli'nden öteye" adlı Karadeniz türküsüne Bayraklı Belediyesi Folklor Eğitim Merkezinin folklorcuları da eşlik etti Konserin sonunda söylenen Vatan Marşında ritim grubu öğrencileri ellerinde davulla sahneye çıkarak eşlik etti.

Bayraklı Belediyesi Türk Sanat ve Çok Sesli Korosunun bahar konseri Tepekule Kongre Merkezinde gerçekleşti. Konsere Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eşi Bahriye Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Konserde ilk olarak Türk Sanat Müziği Korosu sahne aldı. Bayati şarkıyla başlayan konser Hicaz şarkılarla devam etti. "Haber vermez gönül virane kaldı" adlı hicaz şarkıyı seslendiren solist Tuğçe Çağlar şarkının sonunda bir sürprizle karşılaştı. Erkek arkadaşı Aykut Gültaş sahneye çıkarak Çağlar'a evlilik teklifi yaptı. Sürpriz karşısında oldukça heyecanlanan solist Tuğçe Çağlar teklife "evet" diyerek karşılık verdi.

SAHNEDE PASTA KESİLDİ, TANGO OYNANDI

Konser daha sonra şarkılarla devam etti. 42 yaşına giren Koro şefi Dr. Halil Altınköprü'ye çalışma arkadaşları pastalı sürpriz yaptı. Altınköprü, doğum günü pastasını Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'la birlikte kesti. Ege Üniversitesi (EÜ) Devlet Türk Musikisi Konservatuvarını üçüncülükle kazanan Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu kursiyeri Bahar Kökçüoğlu (29) ise ilk kez Bayraklı korosunda sahne aldı. "Mazi kalbimde yaradır" isimli Nihavend Tango şarkıyı seslendiren Kökçüoğlu dinleyicilerden alkış aldı. Bu şarkıya, tango oynayan çift eşlik etti.

ÇOCUKLARIN SÜRPRİZİ SALONDAKİLERİ COŞTURDU

Konserin ikinci bölümünde Bayraklı Belediyesi Çok Sesli Korosu sahne aldı. "Kuş sesleri", "Türkü potbori", "Sevdikçe seni ömrüm artar", "Çay elinden öteye" ve "Sen gidince ah neler oldu" isimli şarkılara Şef Yardımcısı Dr. Çağrıhan Erkan piyanosuyla eşlik etti. "Çayeli'nden öteye" adlı Karadeniz türküsüne Bayraklı Belediyesi Folklor Eğitim Merkezinin folklorcuları eşlik etti. Konserde iki koro üyeleri vatan marşını seslendirdi. Bu sırada sahneye Doğançay Semt Merkezi ritim grubu öğrencileri çıktı. Salonda bulunan davetlilerin ellerindeki ay yıldızlı Türk Bayrakları ile marşa eşlik etmesiyle coşku en üst seviyeye çıktı. Konserin sonunda ise 10. Yıl Marşı bir ağızdan söylendi. Bu sırada salonda dev bir Türk bayrağı ile Atatürk fotoğrafı açıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Karabağ Karadeniz Bayraklı Çayeli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title