Haberler

Konserde Nilüfer Özkan'ın Besteleri Seslendirildi

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ve Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Belediye Yeni Kültür Merkezinde, Güzel Sanatlar Derneği tarafından düzenlenen Afyon Kocatepe Üniversitesi Müzik Bölümü’nün icra ettiği, Kütahyalı bestekar Nilüfer Özkan’ın bestelerinin seslendirildiği konsere katıldı.

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ve Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Belediye Yeni Kültür Merkezinde, Güzel Sanatlar Derneği tarafından düzenlenen Afyon Kocatepe Üniversitesi Müzik Bölümü'nün icra ettiği, Kütahyalı bestekar Nilüfer Özkan'ın bestelerinin seslendirildiği konsere katıldı.

Bestekar Nilüfer Özkan'ın birbirinden güzel 10 bestesinin seslendirildiği konser sonrası Vali Şerif Yılmaz tarafından Nilüfer Özkan'a hediye takdim edildi.

Vali Şerif Yılmaz konser sonrası davetlilere hitaben yapıtığı konuşmada, "Öncelikle bu güzel konser için başta Nilüfer Özkan hanımefendiye ve bizlere bu eserleri seslendiren Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Topluluğu Sanatçılarına teşekkür ederim. Kütahyamız adına da böyle nadide sanatçılarımızın varoluşundan dolayı çok sevinçliyim. İnşallah daha nice Bestekarlar, Sanatçılar, Müzisyenler ilimizde yetişir ve buradaki potansiyelimizi ortaya çıkarırlar. Dumlupınar Üniversitemiz içerisinde Devlet Konservatuvarı talebi mevcut, bizlerde bu talebi değerlendireceğiz. Bu program bildiğiniz üzere Hisarlı Ahmet Sempozyumu kapsamında olan bir programdı. Hisarlı Ahmet Sempozyumu programına da malesef ilimizden katılan olmamıştı. Bir şehrin lokomotifi üniversitelerdir. Üniversiteler şehrin kültürel hayatına, ekonomisine, sanayisine öncülük etmek için kuruldu. Malesef bizler bunları göremedik. Devlet olarak üniversitelerimiz sınıflarda sadece ders yapılsın diye kurmadık. Üniversite o şehrin topyekün kalkınması, o şehre vizyon katması için kuruluyor. İnşallah bundan sonra üniversitemizin etkisini daha çok görürüz. Dumlupınar Üniversitemiz öncülüğünde Konservatuvar dahil olmak üzere nice güzel sempozyumları hep beraber yaparız. Bu vesile ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü ve yönetimine, Sanata ve Sanatçıya verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konser sonrası Kütahya Tanıtım Vakfı Başkanı Adil Özkan'a ait resim sergisinin açılışı yapılarak, sergi gezildi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Erdem Cantimur Adil Özkan Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title